google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfars sanseløse rablerier om Grækenland Part I – Uden Relevans

28. aug. 2006

Morfars sanseløse rablerier om Grækenland Part I

I grækenland er der en standard for VVS.

Desværre er det en uhyggeligt lav standard.
Man kan sidde og dumpe en lort på størrelse med Malawi og den fiser fint igennem deres kloaksystemer, men hvis man så meget som tænker på at smide et enkelt stykke enkeltlagstoiletpapir i kummen, går alting i udu.

Jeg var på en restaurants toilet og så at man havde lavet en fin "rør i rør " konstruktion, en nifty ting der gør at man kan skifte rørene uden at flå hele væggen ned. Her var der bare den lille udfordring at man havde skummet HELE møget sammen, så man ikke kunne rokke det inderste rør, og dermed totalt overflødiggør en "rør i rør" konstruktion. Årsagen til skummet? Man havde ført rørene ud i midten på en væg gennem et 30 x 30 cm hul man havde lavet med en forhammer.

I Danmark ville man have ført rørene op under loftet og bygget et skab så man skjulte installationerne, i Grækenland lader man rørene slutte midt på væggen og laver bare et hul på 30 cm så de kan komme ud af væggen og op til vandvarmeren der er nødtørftigt fastspændt med to skruer.

Der er andre ting i vejen med deres VVS, For eksempel skider græske mænd ikke. Beviset? Der er INGEN brædter på toiletterne nogen steder.

Det allerværste er dog at man skal smide sit lortepapir i en spand, forestil jer hvordan den spand lugter efter sådan en 12-14 timer i solen, når man træder på fodpedalen lærer man lynhurtigt at instiktivt holde sig for næsen, jeg tror aldrig jeg bliver i stand til at operere en pedalspand igen uden at holde mig for næsen :o).

Morfar Toilettrold

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og hvor siger du, at det der lortepapir befinder sig, når du holder dig for næsen!!!

:o)

Uden Relevans sagde ...

I den anden hånd smartrøv

Anonym sagde ...

Det vil sige, at man er på skideren, hvis man har brækket en arm, og derfor har den i gips? bogstaveligt talt :o)

Uden Relevans sagde ...

Yepsen!

På vores badeværelse måtte jeg reparere den der pedalspand, da den var ude af drift og det var lige et nummer for klamt at åbne med lufferne.

ch sagde ...

De lukker jo lorten direkte ud i havet. Lorten opløses og/eller bli´r ædt af fisk og gopler.
Lokumspapiret driver ind sammen med kondomer, tamponer og hvad ved jeg.
Dette er grunden til pedalspanden.

Tilføj en kommentar