google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); The pros and cons of public transportation – Uden Relevans

16. jan. 2009

The pros and cons of public transportation

Alternativ titel: En odysse igennem morgentrafikken.

Ulemper ved offentlig transport i spredt fægtning:

Andre menneskers kropslugte. Ja du fik hvidløg igår og det er dejligt for dig, børst nu dine tænder min sunde ven.

Andre menneskers hårlugte: Ja du er etnisk dansker af afrikansk oprindelse, du er velkommen til at bo og arbejde her, det betyder dog ikke at jeg gider lugte til dit kokosoliehår hele vejen fra Helsingør til Køge vel?

Andre menneskers små mennesker: Ja du er sulten, ja vi ved godt at mor er en lort, behøver du at skrige det konstant under hele turen imens mor står nervøst og piller ved en krøllet pakke rød cecil?

Fordele ved offentlig transport: Små skarpe teenage blondiner i alt for lidt tøj, der skal i skole for første gang i denne uge for at aftale hvilket sodavandsdisko de skal samle klamydia op på i aften.

Miljøet bliver ikke belastet af Det Hvide Lyns udddunstninger.

Jeg slipper for at køre stiv hjem fra fest i aften, selvom jeg kører bedst når jeg er fuld, fordi så tør jeg mere.

Jeg har fundet ud af at når man kører bil fuld, skal man bare køre helt vildt stærkt fordi så er man ikke til fare for andre i så lang tid.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

:oD

Du er for sjov

Anonym sagde ...

Skarp analyse.. særligt din afsluttende bemærkning. ;)

Zette sagde ...

Jeg møder altså også af og til - dog for sjældent - nogle meget nydelige ungersvende, der smiler på den helt rigtige måde, mens deres små faste bagdele strutter, når det går forbi med netop denne kropsdel i total øjenhøjde. Det er et stor plus ved offentlig transport.

Hvidløg og kokosolie er i øvrigt bedre end tis og bræk...

frk rips sagde ...

hahahaha - vældig interessant og sjovt for krusedullen, som stort set aldrig har de oplevelser, man får i offentlige transportmidler ;)

Uden Relevans sagde ...

Offentlig transport er et mekka for den skriveblokerede internetweblogger :o)

frk rips sagde ...

... ja det forstår jeg. Og nu vil regeringen så forhindre, buschauffører i at tage berusede på arbejde! Der røg vel lidt dramatik for jer buskort-afhængige ;0

Tilføj en kommentar