google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Nu med ny knap – Uden Relevans

2. jan. 2009

Nu med ny knap

Da jeg idag sad og lige skulle finde ud af hvor stor kaliber rakketterne på en M4 Sherman Caliope model T34 var gjorde jeg som man vel altid gør i den situation.

Man googler det. Ser du nu vil Google Corporation jo ikke have at man bruger ordet google som et udsagnsord (at google) for hvis man gør det så mister de copyrightet på navnet, så de kæmper med næb og klør for at vi skal bruge andre udtryk.

Anyway...jeg googlede det ved at skrive "m4 sherman calliope wiki" og kom ind på wikipedia, verdens største gratis online leksikon, der dagligt holdes ved lige af millioner af mennesker.

Wikipedia har brug for penge til at holde deres servere kørende. Da jeg rimelig tit bruger wikipedia donerede jeg straks nogle penge til det gode formål.

For at det ikke skal være løgn kan man trække det fra i skat!

Så for at du også for chanchen for at donere lidt penge til wikipedia har jeg smidt en fin flot halv knap ind som du kan trykke på for at komme ind og donere lidt.

Hvis jeg nu vidste noget om IT kunne jeg sikkert formindske knappen så den ikke var halv :o).

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du kunne jo ha' valgt en af de andre knapper.

http://wikimediafoundation.org/wiki/Donate/Support/da

Takker i øvrigt for en underholdende blog.

Godt nytår.

Uden Relevans sagde ...

yeah well... det var ikke en option.

Tak :)

og i lige måde.

Junior sagde ...

Altså - når man nu insisterer på en "halv knap", så vil jeg da sige, at du valgte den klart bedste løsning. De mindre knapper, som faktisk passer, er alt for mainstream...

Uden Relevans sagde ...

Nemlig!

Tilføj en kommentar