google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Konichi wa Bitches part II – Uden Relevans

20. jun. 2009

Konichi wa Bitches part II

Nu er det vist ved at være på tide at lave den store pege-fingre-manøvre med et højtlydt HAHA! Nelson Muntz style.

Ja man må godt i Parken hed det vist engang, og selv Anders "jeg er en frelst hippiebuddhist nu" Mathe Maat Maattt Anden og hans sorte kugler må indrømme at det indimellem er fedt at bryde karmaloven og triumfere bare en lille bitte smule.

Årsagen til min fryd (og kan man have fryd uden gammen?) skal findes i de dersens SP-penge, for imens i hjernedøde zombiehorder har myldret rundt om ATPs bygninger oppe nordpå og råbt "BRAAAAAIIINNNSSS" i kor, har jeg hyttet mit eget lille fedtede skind, bidet min time som det hedder på udelandsk og ladet mit guld stå hos pengekoen ATP.

75% af befolkningen sidder lige nu foran deres postkasse og stirrer forgæves ud igennem sprækken efter den onde postslæber og hans overlæssede sikkel.

Min ATPopsparing er allerede steget fem procent, og med de nye amerikanske nøgletal, den stigende dollarkurs og himmelfarende oliepriser, KAN det kun være godt at lade dem stå lidt endnu, dog skal de jo ud inden PALskatten tilskrives, hvilket vil sige 1. december i år, så lige omkring første november vil jeg højt grinende trænge op til den lokale Lortepostdanmark filial og aflevere det gyldne brev.

9 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Har præcis den samme plan. Det bliver en rigtig god jul i år.

wildskud sagde ...

til din oplysning kollapser al økonomi den 26. oktober i år. Din opsparing vil omkring den 14. oktober repræsentere et beløb, svarende til ungefähr det dobbelte af hvad den gør i dag. Men grådigheden vil ske fyldest, og du taber det hele på gulvet.
Mærk dig mine ord ! ! ! vent ej længere end til den 14. oktober. Det vil times den grådige, og komme sig listende over ham som en tyv i natten.

Uden Relevans sagde ...

Steen AA: Nemlig.

Wldskd: Super, tak for tippet!

Sifka sagde ...

Åhr Morfar, må jeg ikke nok blive kaldt noget andet? Mine går til studentergilde- og gave, og så kan jeg tage på ferie bagefter.

Uden Relevans sagde ...

Jo sefølli, det er jo kun spas og løjer.

Marie sagde ...

nåhm, så er jeg svinet der sender dig dette link:

http://www.dr.dk/P3/P3Nyheder/2009/06/22/125926.htm

Uden Relevans sagde ...

Hahhaa Karma bider igen :)

Tak Marie!

Anonym sagde ...

Jeg så efter at få mine 1.600 (som så blev til endnu mindre, når skat og administrationsgebyr var betalt) ud, inden investeringståberne ved ATP fik min opsparing til at gå i minus.

Af en eller anden grund har jeg ikke været vågen, og lagt mærke til, at gribbene havde sat det hele i højrisiko investeringer, hvilket gav underskud, selv da det gik godt... Så godt 80% af min oprindelige opsparing var sløset væk på dårlige aktiehandler...

Eneste lyspunkt er, at jeg trods alt var på SU i et par af de år, hvor SP ordningen kørte, så der fik de da i det mindste ikke flere penge at sløse væk.

Uden Relevans sagde ...

Sådan kan man også se på det :)

Send en kommentar