google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Inde på internettet og tronragerloven – Uden Relevans

5. jun. 2009

Inde på internettet og tronragerloven

Det er efterhånden lykkedes mig, fordi jeg er den der fantastiske trendsætter, spotter og enormt populær og beundringsværdig, (ja og beskeden) at få alle mine venner (begge to) samt bekendte til at sige INDE på internettet og så smågrine hver eneste gang.

Nåmmen INDE på indernedde på det dersens Facebook som stjæler al din tid med sin langsommelighed, reklamer og spam er der oprettet over 20 grupper hvor du opfordres til at stemme blankt til tronfølgeloven, ja eller enddag skrive "REPUBLIK NU!" på stemmesedlen.

Her må jeg lige advare, du skal lade være med at skrive på stemmesedlen for så bliver den dømt ugyldig, og så er det jo ligesom spild af alles tid.

Derfor stem blankt eller nej, og tag derefter med ind til Amalienborg så stormer vi lortet og klynger alle de kongelige op (heldigvis er de bortrejst til Jylland så ingen kommer til skade).

PS For de par stykker der tør se videoen, så læg mærke til at Jeff Hannemann spiller på en Gibson Les Paul! ikke noget fancy tyndhalset heavyguitar her, næe nej vi spiller sgu på en fuldfed rockspade, læg yderligere mærke til at bassøren synger OG spiller med 200 kmt samtidig. Oh well du ser det jo nok ikke alligevel :)

6 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Beklager, men blanke stemmer regnes også for ugyldige; de bliver ikke talt separat op.

De første gange jeg kunne stemme, stemte jeg som den overbeviste anarkist altid blankt, og følte mig meget heroisk derved.

Men da jeg efterhånden fandt ud af, at de bare blev ignoreret og kom i skuffe med dem der skrev Mickey Mouse droppede jeg det.

Zette sagde ...

Jamen, hvad hvis jeg vil stemme ja, Morfar? Så passer det vel meget godt til, at jeg holdt max 3,2 sekunder ind i det røvmusik, du har linket op til denne gang. Kan virkelig ikke høre andet en øreskingrende larm - og angående spader kender jeg bedst mærket drænspade... og den er skidegod til at halshugge fugleunger med

spunky sagde ...

Det bliver helt afgjort "NEJ" fra mig...

Skal det handle om ligestilling, så skal det handle om ægte ligestilling og ikke det der seudo-pjat, som intet har med ligestilling at gøre...

angående videoen så er der et stort spørgsmål som jeg godt kunne tænke mig at få svar på.... jeg ved ikke om det her er det rette forum men jeg prøver...

hvor mange af grupperne med denne type "musik" og der er mange, (jeg kender kun til en brøkdel), har fået varige men af at spille musik på den måde???

jeg mener selve motoriken ser da i hvertfald ikke særlig sund ud....

og ja bassøren har travlt, (sikker også ondt) ;-)

kent sagde ...

Yep..... Les Paul er KONGEN af alle rockspader. Ikke noget Fender stra-fatto-caster her.... Ingen ligestilling ved dét hof..... BASTA ! ! !

Hvis det, for det andet hof's vedkommende, ikke handler om at afskaffe det helt og holdent, har det ikke min interesse.
Ingen af dem spiller nemlig på les paul alligevel.

Og når det handler om at spille på les paul, er det Zakk der er kongen.

Uden Relevans sagde ...

Zakk Wylde...

kent sagde ...

oh yes ideed....

Send en kommentar