google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Engle og dæmoner Er det hvad de unge vil ha? – Uden Relevans

13. jun. 2009

Engle og dæmoner Er det hvad de unge vil ha?

Lad mig for en gangs skyld undgå at elaborere over emnet og svare ganske kort, to the point, uden omsvøb og dikkedarer, gå frisk til biddet, ikke beate rundt omkring den der busk (foretrækker faktisk uden busk)ikke trække svaret i langgdrag eller komme med søforklaringer, simpelthen tage den der hanko ved de der båthorn og fatte mig i klar og koncis korthed.

Hvis man har læst Dan Browns kontantko "Angels and Demons" så vil man i to timer sidde og kede sig, spekulere på om man kan nå at onanere inden man skal sove, måske endda begynde at tælle gravide i biografen og spekulere på om man egentlig fik slukket for det gasblus derhjemme i camperen.

Har man ikke læst bogen vil man føle sig godt underholdt på nær et par detaljer vi kommer til senere, der sker (for det meste) noget, dog er der en enorm mangel på bare patter i filmen.

Uanset om man har læst mesterværket eller ej vil man sidde og brække sig over Thure Lindhardts elendige skuespil, dårlige accent og Steven-Seagal-agtige one face acting.

Efter noget tid vil man føle sig godt underholdt når en anonym publikummer (that would be me) skriger af lærredet ved første glimt af Preben Kaas´ søn Nikolaj (JAMEN VI ER JO KOKKE FOR HELVEDE!).

Af filmen kan vi lære at ALLE italienere taler fejlfrit engelsk, at man sagtens kan rappelle ned af en ti meter høj mur med en kugle i skulderen uden smerter foran tyve betjente uden at de ser en. At en irsk præst sagtens kan have en skotsk accent (Im talking to you Ewan).

Ron Howard skulle egentlig have et los i bolsjerne for at lave den her film og den får to hoplanåle og en pil nedad. Den ene nål gives for den lækre dame der er med.

6 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Lyder da meget realistisk - såvidt jeg husker fra bogen lærer man også at en paraply er ligeså effektiv som en faldskærm... eller noget i den stil.

Synes DBs bøger er ok underholdende - lidt som "24 timer" i bogform - men mesterværker har jeg aldrig syntes de var. Så har heller ikke været i fare for at komme til at se filmene.

Synd Dynamit-Harry himself ikke er med, det kunne sikkert have været godt for filmen!

Sifka sagde ...

Morfar, for fanden, du er underholdende! Måske sagt før, men jeg mener det.

Gaffel sagde ...

Hehehe... må vist bare tilslutte mig Sifka her.

Ska' du ikke ha' en tjans DR2?

Uden Relevans sagde ...

Leo: Der er mange fejlcastede skuespilere i den film.

Sifka: Af hjertet tak!

Gaffel: Jo de har bare ikke opdaget hvor genial, sarkastisk, og kreativ jeg er oh og beskeden!

Anonym sagde ...

Konge eller bull shit præsident, det er ligefedt hvis man bare er en gemen forbryder.

Anonym sagde ...

Kæmpeegoets gloriepudsning: ALT absurd for de skinhellige køers skyld, om så det er baseret på en løgn! Det er kæmpeegoets mirakelkur. Op eller ned, ret eller vrang, det skider man da på. Målet helliger forbryderes middel.
Bliv dog anholdt for fanden!

Send en kommentar