google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Ny sportsgren – Uden Relevans

12. jun. 2009

Ny sportsgren

Da jeg jo er en af den slags mennesker andre kun kan og må beundre, mest på grund af min enorme beskedenhed, er jeg jo en lidt af en trendsetter, eller faktisk ret meget når jeg nu selv beskedent skal nævne det.

Ja så sker det jo indimellem at mine pusseløjerlige påfund straks kopieres af andre, et af mine bedste kald var som bekendt at piratøreringe og haremsbukser ville bliver "the shit" dette forår og voila, 90% af alle kvinder render rundt og ligner en blanding imellem amatørarabere og pirater der gik forkert da de skulle imod Biscayen.

Så nu kan jeg ligeså godt løfte sløret for efterårets store trend.

Jeg kalder det "Musikalsk Tvangstanke Dominans".

Teknikken udføres bedst på kollegaer eller andre halvdumme personager, man stiller sig i deres umiddelbare nærhed (ikke for tæt så får de myrekryb pga den ånde du render rundt med) og enten lavt småsynger en melodi eller mere subtilt fløjter den.

OBSERVER! offeret nøje, inden for maximum fem minutter vil offeret, enten synge eller fløjte den sang du subtilt lagde ind i dets fatsvage hjerne.

En anden sport er at synge i værste Thomas Helmig stil "Har du det godt så?" STOP HER, og se offeret hjernedødt og zombieagtigt mumle ud igennem skægget/læbestiften "Og er du glad igen?".

Det virker HVER gang.

Afsted med dig og leg med andres hjerner.

9 kommentarer:

Annette I Barcelona sagde ...

...Jeg tror du er lidt bagud. At sætte en "tune" i hovedet på de uskyldige mennesker har været trend hernede sydpå et pænt stykke tid... og tror faktisk også det var moderne i DK engang i 80'erne... men måske det kommer tilbage som haremsbukserne....

Vi synger dog ikke Thomas Helmig... og jeg tror ikke at han virker på Spanierne...

Leoparddrengen sagde ...

Bøjer mig i støvet i beundring! Jeg kan ikke andet.

Jeg blev faktisk påvirket på forhånd, og rendte således ofte rundt i haremsbukser hele sidste år; faktisk helt op til nytår hvor jeg fik mine nye dragter.

Piratøreringene var det dog ikke lykkedes dig at påvirke mig med, med tilbagevirkende kraft - det kan jo smutte, det skidt, selv for så trendsettende og påvirkende mennesker som dig.

Bøjer mig atter!

Ibs sagde ...

Totalt yndlingsBuzzcocks lige der.

Uden Relevans sagde ...

AB: Nah der skal du måske over i HRRRRUUJULIO Iglesiassssh

LEo: Så VAR det dig i den buksedragt der!

Ibs: Yeah dats dø ståff!

kyllyan sagde ...

Hey morfar, dèn leg leger jeg osse! Jeg ynder isaer at faa mine kollegaer til at mumle: Whoaevwaeeeeybody in the club get tipsy... http://www.youtube.com/watch?v=5Li6MCWIWgw

Leoparddrengen sagde ...

@kyllyan

Vi må ikke se den i Danmark for YouTube... se, der er fordele ved Italien!

kyllyan sagde ...

@leoboy:

naa. Men saa tag den hèr. It will make your day: http://blip.fm/profile/kyllyan/playlist

wildskud sagde ...

Svenne banan.......
had mig ! ! !

Uden Relevans sagde ...

ah ja det er også min favorit smitter for tiden KNT

Send en kommentar