google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar takker sin bank for omsorgen – Uden Relevans

2. jun. 2009

Morfar takker sin bank for omsorgen

Jeg har modtaget et brev, og ikke et elektronisk brev, næe nej en eller anden bankkuli i jylland (jyderne er jo så gode til at passe på pengene så jeg har bank i jylland) har møjsommeligt siddet og skrevet dette brev til mig, foldet det og kommet det i en lille fedtet rudekonvolut (ja tak for chokket bastards!).

Anyway i dette brev står der at en af mine obligationer er blevet udtrukket og at pengene herfra vil blive overført til min konto per 1/7 2009 (jamen tak fordi i liige holder pengene en måned ekstra). Jeg bedes derfor straks kontakte banken så vi sammen kan aftale hvordan jeg bedst skal geninvestere de frigivne midler.

Superservice fra min dejlige lille bank.

Jeg er altså heller ikke sikker på at lille jeg kan finde ud af at investere en krone og 72 øre uden at rode mig ud i nogle forkerte handler eller hvem ved måske kunne jeg finde på bare at brage alle pengene af på sjov uden at konsultere banken først.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ahh, jeg kender det. Det er et slid at geninvestere. Må jeg have lov til at anbefale https://www.myc4.com
MYC4 gør det meget mere interessant at geninvestere små afkast.

Sifka sagde ...

Uh, morfar, det er godt, du ikke står alene med den beslutning.

Uden Relevans sagde ...

Alt+ Enter

Alle mine reklameindtægter ryger ind på MyC4.com og når der bliver betalt tilbage så bliver pengene geninvesteret i Afrika.

Både bloggerwavereklamer og Googles adsense.

Sifka: Ja jeg er glad ved at have deres støtte til den slags.

Malou Klidmoster sagde ...

Watch out for gold diggers :-D

Uden Relevans sagde ...

I banken?? Eller C4?? :)

kent sagde ...

Man må jo se det ud fra et nationaløkonomisk synspunkt. Og det har altid bragt store vanskeligheder når menig mand pludselig bliver velhavende. Se blot på finanskrisen vi alle står overfor i disse dage.

Send en kommentar