google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hey dig med lorteposen! – Uden Relevans

10. jun. 2009

Hey dig med lorteposen!

På en eller anden måde er jeg egentlig glad for at tilhøre Generation X eller hvad vi nu hedder os der voksede op dengang pigerne gik uden BHer indtil de fik hængepatter, før G-strengstrussen rigtigt slog an, dengang en spillekonsol hed en Atari og det altid var godt vejr som lovet af manden med den hjemmestrikkede sweater.

Jeg kan blive glad for min enorme nonformitet, min afsky for enhver form for unødvendig autoritetsudøvelse, som nu for eksempel den fedladne buschauffør på linje 161 der liige kalder dig tilbage for at du skal vise din billet igen bare fordi han kan.

Glæden bruser op i mig når jeg ser andre mennesker der tydeligvis er ofre for samfundets behov for at presse alle ned i den samme støbeform, allerbedst symboliseret ved dem der går tur med deres hunde (og hvorfor folk har hund det er en HELT anden historie)iført køteren i snor i den ene hånd og en lille fin hvid pose med lort i den anden.

De spankulerer afsted som om posen med bæ var et trofæ de havde vundet ved den årlige, "hvem er det bedst tilrettede borgerdyr"-stævne i KBhallen.

Hvis jeg endelig skulle have sådan et kræ ville jeg inden jeg skaffede mig af med vuffen lufte den og lade den skide hvor den ville.

Lige indtil jeg får min villa med ligusterhæk og Audi A6 i indkørslen så skal i bare se vrede indlæg over alle de skødesløse hundeejere der lader deres dyr besørge alle vegne.

10 kommentarer:

spunky sagde ...

ja man lærer faktisk at leve med det... så trofæ-tanken, er slet ikke så langt fra virkeligheden...

ikke at jeg nyder det, for jeg synes stadig at det er klamt..men som sagt man lærer at leve med det!

psykologi er noget mærkeligt noget?

Lego sagde ...

Nu har jeg samlet op på alt det shit, du har belemret inderneddet med, den sidste måned... Må proklamere - eller gentage, om ytret tidl. - du er vanvittig god underholdning.
Krams.

Uden Relevans sagde ...

Sædlakridsvifter: Du skræmmer mig.

Aj min favoritLego!!!

Du er holdt op med at være død!!!

Krams der!

susling sagde ...

Hø, hø...! Er også lige lidt pas på den med lorteposen - men glad for, at de gør det (det var såå meget værre i gamle dage, hvor tolerance var et plusord). Og de må jo ku' li' det...altså det med varm lort i pose.

Fru Green sagde ...

Gad vide om du stadig ville have den mening, når du med sko eller støvler med dybe riller i sålerne har jokket i sådan et "trofæ". Så ville du nok have ønsket at det lå i en hvid pose i en skraldespand i stedet?

Men dumt ser det ud og jeg foretrækker at folk lader hunden skide på stien fremfor at de kaster posen med indhold ind i min have ... den variation findes nemlig også.

wildskud sagde ...

Hmm.... herfra hvor jeg sidder lyder det som om du er blevet ret så konform, og ikke skiller dig sønderligt ud fra mangfoldigheden.
Nu mangler du kun skyklapperne.... Det der tænken-kun-til-egen-næsetip er kun et lille skridt på vejen...
Nu må du ikke glemme at revse dine børn når du engang også får sådan nogle. :)
Keep up the good work....

Årets Brandert sagde ...

Var det lige 23 linier om at du har trådt i en hundelort morfar?

Ved ikke om det er nye højder eller nye lavder for dig! Men jeg er skamløst imponeret no matter what!

Uden Relevans sagde ...

slng: :)

FG: Hellere en lort på stien end ti i haven :)

KNT: Set fra din trone? ;)

ÅB: Tak det er stor ros når det kommer fra en profet som dig.

Anonym sagde ...

Bare rolig, min hund skider og jeg lader det ligge, som en velopdragen hund er hun socialist og skider KUN på trappetrin til ejerboliger ;-) og så er det ikke engang løwn!

wildskud sagde ...

piedestal om jeg må be'!!!

Send en kommentar