google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); King of pop – Uden Relevans

26. jun. 2009

King of pop

Jeg vågnede kl 5.23 imorges, ved at en af mine (kvindelige) venner åbenbart synes at det enormt vigtigt for mig at vide at Michael Jackson (who???) har taget billetten via lyden fra min mobile telefon der højt proklamerede at nu havde jeg fået en kort tekstbesked.

Min første tanke var, "Whoa... wtf??" Da jeg så havde læst beskeden, var min første tanke, "Så er vi da fri for det pædofile møgsvin" næste tanke, "Aj hvad så med Blanket og Prince Michael?? Will someone please think of the children???"

Mærk jer mine ord, nu starter slagsmålene, om hans musik, hans penge, hans ejendele, og retten til at udgive bøger med ham. Måske når han lige at blive begravet først.

Det bliver så usmageligt.

MJ prøvede at leve for evigt, sjovt at den eneste måde man kan det på er ved at dø.

6 kommentarer:

Annika sagde ...

AH! Endelig en der ikke pludselig er verdens største MJ fan fordi han endelig kan hvile i fred (og at der også er andre der kan det).

Skønt for verden at han begik nogle gevaldige hits og klart havde talent i den retning. Men han var da temmelig usmagelig i sin opførsel. Og her taler jeg ikke engang om hvad der er sket/ikke er sket med nogle børn... Jeg har det bare svært med mennesker der opfører sig som om de tror at de er Messias fordi de har talent for hits.

Lupo sagde ...

Børnene lider vel ingen nød - nu :o

Kenni sagde ...

Så er alle konspirationerne startet! Tog han livet af sig selv, så hans børn kunne score en stor sum fra forsikringen. Er han overhovedet død? Så han kan slippe væk fra alt postyret og endelig leve det normale liv han altid gerne har villet. Listen kunne fortsætte.

Ibs sagde ...

Det er Elvis om igen. Jeg synes, det er fint, han har fået fred. Det stakkels menneske har da, om nogen, levet et forstyrret og kompliceret liv på toppen.
Og jeg er ikke pludselig verdens største fan, jeg benytter bare lejligheden til at reflektere lidt og indse, at han faktisk har gjort en forskel for popmusik for altid.

Zette sagde ...

Du tar fejl, morfar, han var udødelig i live - og det var hvad der slog ham ihjel paradoksalt nok.

wildskud sagde ...

Jeg synes bare at han skrev nogle fede sange. Det er det eneste jeg faktisk VED om Jacko.
Resten overlader jeg til de pessimistiske spekulanter. Ja de positive hører man jo ikke noget til i vore dage.

Send en kommentar