google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En rigtig mandeaften – Uden Relevans

7. jun. 2009

En rigtig mandeaften

Som bekendt af alle i universet undtagen bøsser og kvindfolk, (og her taler jeg ikke om de få mandekvinder der prutter højlydt, ser fodbold, kan drikke en mand i hegnet og rent faktisk SER fodbold for sportens skyld og ikke for Martin Jørgensens fordi han er så nuttet) var der jo landskamp igår.

Jeg havde ralliet "the usual suspects" til en rigtig mandeaften med bajere, landskamp, kråkket og grillning af ribs. Grundet min monumentale ombygning har jeg ikke lige plads til at hoste drengene så jeg havde fået draftet en af mine perifære venner "Utro Ved Enhver Mulighed" og hans hus.

Min første mistanke om at der er noget galt er da trænger op i hans bopæl og møder hans søde silikone (get it?? plastic i yver og læber) der står i køkkenet og laver salat....jeg mener hva fanden skal vi med salat til en mandeaften??? Men det kunne jo være at hun bare skulle lave foder og så skred bagefter.

Kort efter ringer det på døren, det er så "Vandrer Uden Klokke", iført sin kone!....WTF?=? Inden jeg er kommet mig over chokket ankommer så "Ekstrem Idiot" en af UVEMs venner, han har OGSÅ sin kone med OG to af sine håbløse afkom.

Needless to say var der ikke meget mandeaften over det og fiaskoen blev komplet da "Fester Med Lille Blære" ringede og sagde at hans kæreste altså gerne ville med...

Aftenens højdepunkt var da "Vandrer Med Muldvarpepung" tørt konstaterer, "Se en Fatboy i en Fatboy!" da VUK havde smidt sig i UVEMs Fatboy stol :).

Ud over det var aftenen et helvede af kvindefnidder og larmende børn.

Næste gang må jeg specificere nøjere hvad en mandeaften indeholder :o).

11 kommentarer:

kent sagde ...

Her må jeg appellere til din realitetssans. Det der skete var, at det blev dig nøje specificeret hvad en mandeaften for eftertiden indeholder. Ergo... du har nu en opgave foran dig.
Pkt 1. Interagér med kvindemenneske.
pkt 2. Lad dig smede i hymens lænke.
pkt 3. Plant din sæd.
pkt 4. Mangfoldiggør dit afkom.
pkt 5. Blend in and play along.....

Et lille råd herfra kan være det, at som fluefiskere har vi mænd vore cirkler for os selv. ;) Skulle et kvindemenneske finde på at blande sig, kan man altid tage et smut på kysten efter sandorm med efterfølgende flad-fiskeri. Det plejer at kunne kurere ethvert fruentimmer.

Lupo sagde ...

Stakkels morfar. Du sku' ha' været i garagen. Vi fik sild (uden salat) og en række Blå CR...
Og Lupo så hele kampen! UDEN at vide hvem ham-der-du-nævner er :)

Uden Relevans sagde ...

KNT: I reject your reality and substitute my own.

Lupo: KLIK KLIK KLIK KLIK :D

Anonym sagde ...

Hvad er man så, hvis man godt vidste, der var kamp (hvordan kunne man undgå at vide det når nu medierne går HELT i selvsving), men bevidst valgte IKKE at se det? Bøsse eller kvindfolk? Eller noget helt tredje.

Ibs sagde ...

Årh, jeg ville passe godt ind. Jeg aner ikke, hvem fodboldspillerne er, men kan kæve bajer og ræbe som de bedste!

Hov, åhhhhhh....jeg ser jo ikke fodbold!

M sagde ...

Hahaha, det mest forrygende er dit indianernavnekoncept!!! Jeg elsker det!!!

Zette sagde ...

Kan her kun kommentere musikken: Skøønt. Ælsker det der cure-noget, har pænt meget cure-vinyl i reolen og frem kommer det jævnligt - This music is made to be played LOUD, som de sir. Men du er jo skånsom for de sarte med valg af så melodisk et cure-nummer. Havde nok nærmere forventet "Why cant I be you" eller "hot, hot, hot" fra Kiss Me, Kiss Me-albummet fra din side, men skuffet kan man jo altid blive. eller findes de blot ikke på tube?

Uden Relevans sagde ...

BB: Så er man et oplyst menneske

Ibs: Hehehe Mandepiger er ikke noget skidt, de knalder som regel bedre ;) har jeg hørt.

M: tak!

Ztt: Jeg vil jo ikke skræmme de sidste to læsere væk. Mine favoritter er "Pornography, Seventeen Seconds og Faith albummene".

Kenni sagde ...

Se, der er jeg glad for kæresten. Hun forstår vigtigheden af, at jeg også engang i mellem bare er sammen med mænderne. Om det vi nu laver sammen. Som at se mærkelige film, drikke rødvin, se bold, råbe af fjernsynet. Ting vi ikke kan udfolde os med når hun eller andre af hendes art er i nærheden.

Kagekonen sagde ...

hm... velkommen i "de voksnes" rækker eller noget ;) lyder ikke som optimal drenge-røvs-aften, men hvorfor skulle du ha' det bedre end os andre ;)
The Cure RULES!!!

Uden Relevans sagde ...

God kæreste der Kenni

KK: Nah...:) og JA

Send en kommentar