google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); And now for something completely different. – Uden Relevans

23. sep. 2006

And now for something completely different.

Der kommer en tid i en mands liv hvor han er nødt til at stikke en plade for at bevare sin førlighed også selv om det strider imod hans grundprincipper, ingen mand kan sige sig fri for at have modificeret sandheden når det gælder ens helbred.

Jeg mødte en tidligere kollega her den anden dag, jeg hilser pænt og så siger hun, ”Aj du har slet ikke forandret dig spor i de tre år.

Jeg ved ikke helt om det er en kompliment eller ej?

Anyway jeg svarede ” Du ligner da også dig selv”, hvilket var en FED løgn da hun må have taget mindst 20 kilo på siden jeg så hende sidst, men hvad skulle jeg sige? Hey du er da blevet smældfed hva?”. Måske klassikeren: ”Er du gravid?

Men høfligheden vandt jo til sidst og jeg måtte stikke den lille hvide løgn.

Var det ikke i orden?....guys??? ..?????

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg hørte i radioen i går, at kvinder tror, at de kun vil have sandheden, men når det kommer til stykket, vil de kun have sandheden, hvis den er positiv, er det ikke tilfældet, forventer de, at man lyver stærkere end en hest kan rende.

Så jo, det var helt i orden, hun har faktisk forventet det svar :o)

susling sagde ...

Jeg har til gengæld hørt, at hvis kvinder tager en parfume på, der dufter af blomster, så ser mændende dem som mindst 5 kilo mindre. Its all in the eye of the beholder........Også en pointe, ikk' sandt!

Lizelotte sagde ...

Jamen LIDT må hun da også ha' lignet sig selv - ellers havde du vel næppe genkendt hende.

Mon ikke hun selv ved, at hun har taget 20 kg på. Det behøver hun nok ikke dig til at fortælle hende.

Anonym sagde ...

Vi vil kun høre positive ting om os selv. hvis vi er blevet smældfede skal du stadig spørge os om vi har tabt os.

Årets Brandert sagde ...

Mette@ Det ville da bare virke som den mest ironiske kommentar.

Hvis folkeskolens lille nips har forvandlet sig til Roseanne og man derefter spørger om hun har tabt sig, tror jeg ikke hun vil tage det som udpræget smiger.

Men det er måske bare mig.

Suzy-Hang-Around sagde ...

Du gjorde ret, Morfar. I en sådan situation behøver man måske ikke lyve om fakta, men en kompliment SKAL der falde. Sy's jeg.

Uden Relevans sagde ...

Jeg fortalte hende at hun så glad ud, og det var jo heller ikke helt ved siden af, for hun var lige blevet færdig med sin uddannelse, (inden for madlavning :o) )

Lizelotte sagde ...

Morfar, det var faktisk en rigtig skøn bemærkning - at hun så glad ud :o) man er jo lige ved at komme til at holde af dig for den... ;-)

Lizelotte sagde ...

Morfar, det var faktisk en rigtig skøn bemærkning - at hun så glad ud :o) man er jo lige ved at komme til at holde af dig for den... ;-)

Uden Relevans sagde ...

Ja også kun lige ved ikk? :o)

Send en kommentar