google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Lille Peter Edderkop – Uden Relevans

12. sep. 2006

Lille Peter Edderkop

Ja hvor mange af jer kan alle ti vers? Jeg kan ikke i hvert fald.

Man må virkelig beundre den flid edderkopper udviser! hver eneste dag når jeg kommer ned til Elvira (min scooter for de uindviede), er der et flot friskt nye edderkoppespind mellem underkanten af sadlen og luftfilteret.

Med andre ord, der bor en edderkop i min scooter! Gad vide om den lille fyr/fyrinde/speedfreak nyder at blive flået rundt med 80 ehm 45 kmt når jeg kaster Elvira rundt på de Københavnske veje?

Eller mon den klamrer sig fast med alle otte ben mens den skriger "Morfar for helvede kør ordentligt!"

Jeg kan berolige eventuelle bekymrede hvæsere med at om en stor måneds tid kommer Elvira i vinterhi, og så får den lille beboer fred igen.

Dyrevennen Morfar (ja jeg ved godt at en edderkop er et insekt, men insektvennen lyder SÅ forkert).

8 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Tak Buster. Lige hvad jeg trængte til. :o)

Suzy-Hang-Around sagde ...

Ahe-hem!! *skubber briller op på næsen* Edderkopper er ikke insekter, men arachnider ('spindlere' på dansk). Både arachnider og insekter er grupper under rækken 'leddyr'.

Hilsen Ulidelig Besserwisser

Uden Relevans sagde ...

Fuck dig SHA ;o).

Går spindlere så til spindoktorer?

Ulla sagde ...

Godt SHA, jeg skulle lige til at sige det samme! Ordnung muss sein!

Jegmig sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Jegmig sagde ...

Jeg har en lille fyr boende i mit venstre sidespejl. Jeg kalder den Niels Peter. -Man kan da ikke være bange for en edderkop, der hedder Niels Peter.. ;o)

Anonym sagde ...

De arachnider kan åbenbart godt lide venstre sidespejl, har også mindst en boende i mit sidespejl. Hver dag, når jeg kommer ned til bilen, er der kommet to nye spind fra spejlet og ind på ruden.

Uden Relevans sagde ...

Det er en sammensværgelse!!! ARGGHGH løb for livet!!!

Eller noget.

Send en kommentar