google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Et sandt mirakel Med et tvist – Uden Relevans

22. sep. 2006

Et sandt mirakel Med et tvist

Det er jo et mirakel! Som tidligere nævnt får jeg jo Dato og 24 timer nu, (altså avisperkerne kan ikke finde ud af at smide aviserne ind, de skal helst sidde i klemme I brevsprækken så indbrudstyvene kan se at man ikke er hjemme og domicilet er fyldt med kold luft når man kommer hjem).

I dag er det så lykkedes dem at få skubbet hele avisen ind af brevsprækken, til gengæld har jeg fået alle opgangens aviser! Så kan jeg jo selv distribuere dem måske?

Mon avisbudene læser med?? Er det et verdensomspændende komplot startende med delfinernes sang og hvor ender hele den her misere??

Godt det endelig er weekend!

7 kommentarer:

Jegmig sagde ...

42

Anonym sagde ...

Jeg er glad for jeg stadig bor i et område hvor jeg kun skal slås med søndagsavisen en gang om ugen.

De burde virkelig opfinde skiltet "ingen reklamefinansieret medier, tak!". Det burde dække det meste jeg ikke gider at modtage.

(tror de aviser de skulle levere her er dem der bliver afbrændt på amager strandpark).

Uden Relevans sagde ...

Tak baby!

SA: jeg tror jeg så et skilt et sted, men spørgsmålet er om avisfætrene respekterer det???

Anonym sagde ...

Eller om de ville kunne forstå det tydeligt nok. Måske bare et stort NEJ! skilt placeret henonver brevsprækken ville være gøre (samtidigt fikse problemer med den evigt tilbagevendende pbs-kuvert der så effektivt samler alle rude-kuverter i en).. ;)

Uden Relevans sagde ...

Hehe, Gad vide om de fås på arabisk?? :o).

Anonym sagde ...

Jeg har sat et skilt på min dør..med en tegning af hvor aviscontaineren er... Har ikke fået papir til at pakke ting i de sidste par dage .-)

Uden Relevans sagde ...

Mjaeh man kunne vel også bare opstille et lille bålsted ude foran opgangen, så slipper de for at køre helt til Amager Giftdepot ehm Strand.

Send en kommentar