google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfars generelle rablerier om ingenting Part II – Uden Relevans

8. sep. 2006

Morfars generelle rablerier om ingenting Part II

Så er NFL-sæsonen startet og Morfar kan begynde at vinke farvel til sin nattesøvn, ja faktisk er jeg allerede tyvstartet da jeg har sovet extremt dårligt og utrolig lidt de sidste to nætter.

Jeg går ud fra at jeg besvimer på sofaen midt under Simpsons i aften så træt er jeg.

Ellers har det været en fin dag, og alt er glad!

Jeg skal til at skrive ansøgning nu (Ehm i weekenden), en vild og spændende anderledes ansøgning end dem jeg har lavet før, så det bliver myckat spännanda. I krydser da fingre gør i ikk?

7 kommentarer:

susling sagde ...

selvfølgelig! Aflæs lige bureauets stil inden - alle elsker at bliver spejlet og tænk ellers så knaldet som muligt - seriøst! Jeg har f.eks. sendt en ansøgning med meget store bogstaver, hvor der stod: I søger en tekstforfatter. Jeg søger nye udfordringer. Tjek mit cv og se om der er basis for en snak...(jeg fik jobbet) Jeg har også lavet en test, som ansøgning- den skaffer mig samtaler. Jeg har også hørt om nogle der lavede ansøgninger som vinetiketter - pointen er vel egentlig at sælge sig selv på den mest beskrivende og coole måde...Bon chance mon amie :-)

Uden Relevans sagde ...

Yep man burde lave den på fupsvensk måske...

Det ar nyskapanda..

Eller noget.

Lizelotte sagde ...

Haha ... fulde af goe ideer, er I.

Naturligvis krydser vi fingre, moffe. Held og lycka till med jobban.

Uden Relevans sagde ...

Muchos gracias senorita.

Jegmig sagde ...

Du ved da her krydses fingre. Også for nattesøvnen. :)

Anonym sagde ...

nfl?????
Ihh, du kan mange spændende ord morfar, som Lupo slet ikke forstår. Men sådan er der jo så meget... ;)

Uden Relevans sagde ...

National Footbaal League...

amerikansk fodbold

Send en kommentar