google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar langer ud igen. – Uden Relevans

4. sep. 2006

Morfar langer ud igen.
Igen et indlæg der kan tolkes som kontroversielt, men er jeg ligeglad? Det tror jeg nok jeg er, det er vel et frit land og man har ret til at have en holdning og til at udtrykke den.

Derfor lad mig benytte dette forum til at takke fodboldspilleren Luis Boa Morte fra Portugal for at han lossede superveteranen/oldboys-spileren Thomas ”sneglen” Helveg ned her i fredags.

Med lidt held bliver sneglen ikke klar til den vigtige EM-kvalifikationskamp onsdag.

Thomas Helveg forlanger folks respekt, men personligt mener jeg, at han ville have fået langt mere respekt hvis han var stoppet i tide, i stedet for pinedød at skulle fortsætte en karriere som kun landstræneren kan se en fremtid i.


Jeg kan allerede se pigernes kommentarer, jamen er det ikke ham den søde med de pæne ben?? Altzzå han skal da med!

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis han er med som reserve for Lars Jacobsen, og ikke blandt de startende 11 (specielt i centerforsvaret), så er hans plads på landsholdet nu meget berettiget, hellere ham end Brian "jeg aner ikke hvor jeg skal være så jeg løber bare" Priske.

Og så må man jo heller ikke glemme, at han har spillet for verdens bedste klub ;o)

Uden Relevans sagde ...

Seriøst DNE! Hellere en pose med mursten end Thomas Helveg på banen!

Synd jeg har trukket mig fra landsholdet.

TH var bedste som wingback, men nu er han bare for langsom.

Hvis bare han var som Baresi, eller Billy costacurta, men nej TH er bare dårlig.

Jeg er også Milan fan, men jeg holder nu mere med Liverpool.

Årets Brandert sagde ...

Daniel@ Han har da aldrig spillet for Roma? ;-)

Han ER blevet for langsom! Hans flotte karriere kunne nok være blevet lidt flottere hvis han havde stoppet noget før, og havde foretaget nogle lidt mere fornuftige klubskifte. Fra bænkevarmer i en af verdens største klubber til..bænkevarmer i en engelsk nedrykningstruet klub er ikke ligefrem glorværdigt.

Mie sagde ...

Tsk, Morfar - det er Helvegs HÅR, vi kigger på....skide være med benene - det der landshold er spækket med lækre ben, men kun én kan fremvise perfekt sovekammerhår, når det gælder :-)

Vi - as in alle kvinder, formoder jeg taler på kønnets vegne her - er i øvrigt ligeglade med, for hvem eller med hvem eller hvor i verden han har spillet/varmet bænke. Det væsentlige er og bliver....ja.... håret!

Uden Relevans sagde ...

ÅB: Norwich rykkede jo rent faktisk ned. Så nu er han vist ansat i Tyskland, fik 22 minutters spilletid sidste sæson.

Hmm så du er ikke den store Johan Absalonsen fan (han er skaldet).

Anonym sagde ...

Han er måske nok blevet langsommere i karrierens efterår, men rutinen og blikket for spillet er der ingen der kan tage fra ham, så hellere en langsom Helveg, der ved hvornår han skal gå med frem, og hvornår han skal blive tilbage, end en hurtig Brian Priske, der ALTID befinder sig i den gale ende af banen, når der er brug for ham.

Men i betragtning af, hvor dårligt lige netop højre og venstrebacken (Niclas Jensen virker jo ærligt talt også som om han er ved at være færdig, manden spiller jo aldrig for sin klub) er dækket ind på landsholdet, så mener jeg seriøst, at Olsen skulle overveje at droppe de pladser, til fordel for en ekstra mand i det centrale forsvar, og en på enten midtbanen, eller i angrebet.

Uden Relevans sagde ...

DNE En tremandskæde med Gravgaard, AGger og Krøldrup?

to defensive midtbaner; Gravesen, D Jensen, de to wingers Jørgensen og Fjolset Rommedahl og så med Jon dahl på offensiv midt og Søren Larsen og Bendtner i angrebet``??

Anonym sagde ...

Tjae, byt Daniel Jensen ud med Poulsen, så lyder det faktisk slet ikke så tosset. Men kunne nu godt tænke mig at se Gravesen på en lidt mere offensiv plads, så eventuelt en af angriberne ud, og så Jon Dahl helt op (tror han er en del bedre som angriber, hvis det er i et tomands angreb), Så kunne de defensive pladser klares af Poulsen og D Jensen, og så Gravbassen på den offensive plads.

DBU begik en brøler da de forlængede med Morten Olsen, i stedet for at ansætte mig :o)

Uden Relevans sagde ...

Jeg mener at når landstræneren ikke kunne få os med til VM så skulle han fyres.

EOS.

Du kan jo ansøge, men jeg vil ikke spille for landsholdet jeg HAR trukket mig :o)

Anonym sagde ...

Arrrrh, når nu jeg kommer til, og får os kvalificeret til EM, så kan du vel ikke udelukke et comeback, a la, Figo eller Henke?
:o)

Uden Relevans sagde ...

De er bare nogle fede ludere.

hov undskyld, nogle fede profitjagende ludere. De lader kulierne om at kvalificere sig og så spiller de selv slutrunderne, bastards!.

Anonym sagde ...

Skal jeg forstå det sådan, at du er klar, når vi er kvalificeret?

:o)

Uden Relevans sagde ...

Klart jeg er sønnike :o)

Send en kommentar