google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar køber bærbar musikafspiller Eller ej. – Uden Relevans

20. sep. 2006

Morfar køber bærbar musikafspiller Eller ej.

Selv om Ullas Latterlighed A/S mener at Ipod er så meget i går, ligesom Anders Lund Madsen i øvrigt også gør, havde jeg tænkt på om jeg ikke skulle investere i sådan en 80gb sag.

Jeg fandt en til 3.000 i Æblebutikken, men så får jeg den også indgraveret med hvad jeg vil have til at stå derpå.

Jeg mener jeg så en annonce for dem til 2.499, men kan ikk huske hvor.

Omkostningsbevidste Morfar går så på indernedded, og jeg kan afsløre at HIFI-priser ikke har opdaget de nye Ipods endnu sheesh!!!.

I USA kan man købe en for 344$ små 2100 plus fragt.

Der er jo bare lige det problem at USA ikke er med i EU endnu ( hm hvorfor dog ikke når Rumænien kan???) så Told og Svin vil garanteret se nogle kontanter hvis de fanger pakken.

Jeg faldt så over en kineser på Ebay der sælger en for kun 700 kroner, og så lige 400 i fragt, der er kun to små bitte problemer, han har 0 i feedback og han accepterer Kun kontanter i et brev KLART man vil sende 1100 til Kina i en lille fedtet kuvert.

Mit sidste håb (Help me Obi Wan you´re my only hope). er en kollega der residerer i Pittsburgh, men som nu er I Danmark, måske kan jeg få ham til at slæbe en med hjem fra staterne så jeg undgår told og moms og andre ubehageligheder.

Morfar SÅ meget i går!

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Moffe, så blander Blogger- "næsten revisor-ella sig lige...
Der kommer moms på alt der ikke er fra DK eller et andet EU-land og når moms (25% af det samlede køb dvs. fragt inkl.)kommer ganske rigtigt tolden der beløber sig til 12% af det samlede køb inkl. moms... Så det er hurtigt en dyr fornøjelse, hvis du ikke handle på det indre marked...

Benny sagde ...

Bare se at få den købt moffe...jeg syntes at det er en gave til menneskeheden, men nu er jeg osse meget nem at gøre glad!
:o)

Uden Relevans sagde ...

Bloggerella:

Yep det ved jeg ALT om, jeg køber jo Sex Pistols vinyl ret tit, og det er en BITCH når de opdager det.

Jamen Benny! Så har jeg jo ikke råd til Ullas fødselsdagsgave! :o).

Ulla sagde ...

Det var jo overhovedet slet ikke det, jeg sagde!! Du fejlciterer mig. Jeg sagde at en iPod er SÅ meget i forgårs!

FORGÅRS, for helvede!!

Men kan din ven mon få plads til en ekstra?

Anonym sagde ...

Jeg går også med tanker om at investere i sådan noget nymodens transportabel spilledåsehalløj, men er jo ikke Nordjyde for ingenting, så har stadig ikke fundet noget, hvor jeg er helt tilfreds med prisen :o)

Om det er i går eller i forgårs er mig ligegyldigt, bare kvaliteten og anvendeligheden er i orden, og så selvfølgelig at det er billigt :o)

Årets Brandert sagde ...

Altså jeg lavede tricket med at få en veninde til at tage den med hjem fra USA. Bestilte den over nettet og fik den sendt til hendes adresse. Så tog hun den med hjem. En god ide er bare at sørge for at pakke den ud inden man rejser, så ligner det bare den rejsendes egen afspiller. I skrivende stund opdager jeg at skærmen på min Nano er gået i smadder. FUCK.

Benny sagde ...

Ku du ikke købe en til ulla og så låne den?

Uden Relevans sagde ...

UllA: nah...den er jo forgårs :D

DNE: omkostningsbevidste er vi :o).

ÅB: Du har sådan en lille en haha

Benny: Nej hun får bare ikke nogen gave så.

Benny sagde ...

Nåh ja - det er du vel nødt til at skrive, hun læser jo med... de satans kvindfolk...
;o)

Uden Relevans sagde ...

Nah Benny, kan vi leve uden dem tror du?

Send en kommentar