google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfars generelle rablerier om ingenting. – Uden Relevans

1. sep. 2006

Morfars generelle rablerier om ingenting.

Hmm Det lader ikke til at nogen gad læse om min fantastiske heltemodsaktion.

Istedet vil jeg bitche lidt. Hvert år er mine homies og jeg med i TV2s "NFL Picks" det vil sige denne tradition er brudt i år fordi fascisterne hos TV2 forlanger 30 kroner for at man kan være med.

Her står Morfar af. Det er ikke de 30 kroner, det er mere princippet. Jeg nægter at betale for noget der har været gratis i tre år nu bare fordi LorteTV2 har opdaget at de kan slå mønt af det.

Vores anden tradition årets Superbowlparty vedligeholdes heldigvis, og igen skal vi mæske os i Roethlisburgere og drikke Hoegarden til vi segner.

Yderligere kan jeg berette om min fantastiske pladespiller, der nu returnerer fra reparation! Det bliver helt fantastisk igen at kunne sætte nålen til vinylen og fyre op for Sex Pistols igen, for hvor har jeg savnet at høre mine vinyler med klassiske citater som. "You have to throw up better things than that!", "Stop staring at us!" og "Come on you cowboys!". Indimellem de kaotiske numre.

Morfar en indigneret TV2 hader :o)

11 kommentarer:

Lizelotte sagde ...

Jeg har faktisk siddet med tilbageholdt åndedræt og ventet på at høre om din redningsaktion. Nå.

Uden Relevans sagde ...

:o)

Jeg kan da bare maile dne til dig ;)

Anonym sagde ...

oss mig! Jeg sad nemli sammen med Lizelotte ;) Eller endnu bedre: Skriv om den i morgen, mens vi endnu har luft

Anonym sagde ...

Jeg kender heller ikke historien (men venter altså også i spænding), så kan ikke rigtig se hvad det skulle hjælpe at maile mig til nogen ;o)

Skulle du alligevel finde på det, så husk lige at lave lidt lufthuller i kassen, så jeg kan få vejret :o)

Uden Relevans sagde ...

Bastard Daniel.... you complete and utter bastard!

Anonym sagde ...

Vil sqda oxo høre om di heltegerning... venter....
Liza :-)

Uden Relevans sagde ...

Ok det kommer imorgen, skal lige have skrevet det ordenligt, jeg tror ikke jeg bare kan ad libbe den som jeg plejer :o).

Lizelotte sagde ...

*GG* der kan du se, moffe, det hjælper at spille lidt kostbar...

Uden Relevans sagde ...

LIDT?? hehehe

Lizelotte sagde ...

*GG* SUPER kostbar...

Anonym sagde ...

Nu du snakker om traditioner på tv2, så gør de det den underhylemig igen !!!! Linje 3`s 25 års jubilæum !!! Er det ikke sådan, at hver eneste gang at lortetv2 ikke kan finde på noget ordentligt at sende, smider de lige et linje 3 show på ???

Send en kommentar