google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jeg er hvid du er gul og blå lad os alle slås. – Uden Relevans

17. maj 2009

Jeg er hvid du er gul og blå lad os alle slås.

Der er ting jeg ikke forstår.

Ja faktisk har man skrevet en bog om ting jeg ikke forstår, den hedder "Den Store Danske Encyklopædi". Nåmmen en af de ting som jeg nok aldrig får det totale begrebsforståelse omkring er hvordan folk kan holde så meget med en fodboldklub at de er klar til fysiskt at skade andre?

Selv holder jeg jo med Liverpool hvis manager Bill Shankly udtalte “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.” Hvilket selvfølgelig er rigtigt.

Engang i byen mødte jeg tre gutter på gaden der kom hen imod mig, på en truende facon. "Hvad så er det BIF eller FCK mester?" sagde den ene truende, jeg vidste at jeg var nødt til at vælge et af de to hold selv om jeg mest holder med Liverpool, så jeg tog en chance og skreg EEEFFSEEEE!!! ind i hovedet på dem ud fra teorien om at det er bedre at brænde ud end at falme (Highlander).

Det var så rigtigt svar.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror ikke, det handler særligt meget om fodbold. Tror bare det er nogle mennesker, der i al almindelighed kan lide at slås, og så giver fodbold dem en god anledning.. Meget afstumpet.

Leoparddrengen sagde ...

There can be only one...! (Highlander, og ved det ikke giver mening, men nu fik mig startet. Har altid undret mig de lavede en forfærdelig 2'er og 3'er når nu filmen har det motto.)

To sagde ...

Gudskelov at man er kvinde. Den slags bliver vi aldrig stillet til ansvar for, med mindre vi beder om det.
Var det ikke engang man kunne få tæsk med en tube brillantine, hvis man valgte forkert mellem Beatles og Elvis?

kent sagde ...

Hva' så mester?? Er det GØL eller Steff ???

spunky sagde ...

Kent det er da de der "Ø-pøller"

ken(t) den på knækket! ;-)

Uden Relevans sagde ...

BB: ja

To :)

LP: Ja de to andre stank

Det er en mærkelig verden vi bevæger os i.

Kent: Slagterens hjemmelavede :)

Sædvifter: To minutter i skammekrogen!

spunky sagde ...

ØV.... ;-)

Kagekonen sagde ...

Jamen Bill Shankly har ret, helt ret! Når det så er sagt så handler fodboldvold ikke om bold, men netop om vold. Fodbolden er bare et påskud, der i hooliganens syge hjerne er med til at legitimere volden. Fandeme mange mærkelige mennesker out-there... og behøver jeg at sige at jeg til hver en tid ville skrige eeeeefffffssssseeeee!!!

Uden Relevans sagde ...

Nah har set at du kan bage en FCK kage :)

kent sagde ...

På knækket ???
Troede at det var Vestas' vindmøller....

kent sagde ...

Kunne regeringen, der jo er så opsatte på at løse problemer, ikke tvangsfusionere de to klubber, så de kom til at hedde F.C. Bif? Så kunne alle tågehornene blive tildelt hver en baseballkølle, valgfri farve, og give sig til at slå sig selv i hovedet. Det ville da tilføre sporten en helt ny og positiv vinkel.

Send en kommentar