google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jeg er ikke ludoman...eller det der. – Uden Relevans

9. maj 2009

Jeg er ikke ludoman...eller det der.

Jeg er nået til den erkendelse at der måske lige pludselig er opstået et problem, eller en udfordring om man vil.

Utroligt som man eller jeg er det jo så hurtigt kan miste kontrollen over mig selv, jeg skulle ellers mene at jeg har styr på mit shit, altså ud over det der med kærligheden.

Det er jo ikke fordi man er ludoman, bare fordi man sidder og kaster hundredekronesedler efter lettisk rugby, tysk Regionalliga Nord fodbold og mærkelige tenniskampe hvor den ene part fører stort og derefter giver op så underhunden vinder.

Eller er det?

Det er vist ikke helt normalt at sidde oppe klokken to om natten og følge med i livescorehjemmesider inde på internettet, imens man samtidig prøver at holde tre livebetting sider kørende...imens pengene fosser ud af kontierne som Niagaras vandfald.

Det er vist bedst at jeg lige tager en kold tyrker med betting et par år.

8 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Lyder som en god idé, men jeg tvivler på du kan... skal vi vædde? ;)

Lupo sagde ...

Gør det morfar! Så kan du altid håbe på begynderheld, når du ...
-Ja, begynder igen :)

kent sagde ...

Det begynder altsammen med, først en higen efter, siden en afhængighed af usel mammon. Døren til maniens dunkle alkover er dermed åbnet.

Uden Relevans sagde ...

Jeps og lukket igen.

Zette sagde ...

Så hellere æde pengene op!

Aaneets sagde ...

Få styr på kærligheden - så gider du'tte bette mer'.

Kenni sagde ...

Så var det noget helt andet i tidernes morgen tilbage i slutningen af 1980'erne, hvor jeg pænt ventede på, at posten en gang om ugen kom med ugens kupon til weekendens kampe fra et engelsk bookmakerfirma.

I ro og fred kunne jeg sidde hjemme på mit dunkle værelse, hørende mærkelig sort musik og sætte nogle krydser på kampe ud fra statistikker i den lokale sprøjte. Sende dem retur til firmaet med penge i kurverten og spændt vente på kampene i weekenden, hvor resultaterne kom løbende ind i TV avisen eller på den lokale sprøjte søndag formiddag.

Og så igen få et brev fra bookmakingfirmaet tirsdag eller onsdag med nyheden om, at jeg havde vundet eller ej, hvis jeg havde spillet på kampe, der ikke var dækket af de daværende danske nyhedsmedier.

Uden Relevans sagde ...

Det er blevet nemmere idag kan jeg afsløre.

Send en kommentar