google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Ti millioner årsager til at jeg hader pointblog – Uden Relevans

2. maj 2009

Ti millioner årsager til at jeg hader pointblog

Alternativ titel: Morfar harmes af ungdommens vovemod og integritet.

Nu vil jeg jo langtfra gøre mig selv til dommer (jo jeg vil sgu da så for hæl...) over intelligensniveauet eller kvaliteten af andres internetwebloggingsforeteelser, der skal være plads til alle og det er rart at se hvad der nok må betegnes som den yngre og mere naive del af befolkningen er kommet ud af deres skal.

Måske er det bare undertegnede der er en vred og bitter mand når jeg harmes over andres internetweblogindlæg på Blogbot, desværre virker deres "Bloker internetweblog"-funktion ikke længere, da jeg nægter at bruge en RSS-reader er jeg tvunget til at glo på indlæg som: " Dagen er kun tyve minutter gammel og jeg er allerede færdig med dages fem blogs, det kalder jeg at være på forkant, men det er ligesom også nødvendigt"

Fordi Pointblog går ud på at man får points for at blogge, (ja og så vise en MASSE googleads som brugerne ikke får en øre for) de points man får kan man så købe makeuppensler eller DVDer for.

Derfor spammes blogbot med flere hundrede indlæg om dagen med tekster som "dfjdaidigdpgdhfhsdafkdasjfpidhfdpihfpdhfa" eller "Jeg heder Daniel og er 12 åre gamler, hvår mange points får jeg får dæn her blogs nu??? " En gang ud af en million finder jeg måske en fjernt lys af intelligens eller integritet i en pointblog overskrift, men for at kommentere skal man være medlem, og det nægter jeg simpelthen.

Deres seneste tiltag er at brugerne skal betale for at blogge hos dem, det kalder de VIP, det koster kun 90 kroner om måneden at få lov til at blogge sine mindst fem indlæg om dagen så man kan få nogle points at købe ting for.....you do the math!

Kære kære Blogbot.dk vær søde at reparer jeres "Bloker"-funktion.

Hav nu en dejlig dag begge mine læsere.

19 kommentarer:

Julie sagde ...

Gud, det havde jeg slet ikke opdaget. Måske fordi jeg godt vil bruge en rss-reader?
Kan man virkelig kun vælge mellem dvd´er og makeup pensler? ;-)

Uden Relevans sagde ...

Julie: Det er bare et par eksempler jeg så derinde, man skal være medlem for at se butikken. Tillykke med millionerne forresten!

Lupo sagde ...

Tak, morfar. Dejlig dag i lige måde.
Jeg troede du brugte Google reader. Den kommer ud med både dine reklamer og alting.
I dag om "et personligt livshoroskop" *wink, wink*
;)

Uden Relevans sagde ...

Nah på den måde kan jeg ikke opdage når der kommer en ny genial blog som Linselussing :)

Miss Blue Eyes sagde ...

Tak!!! Jeg har pønset på et lignende indlæg længe. Hader og foragter pointblog af et godt hjerte og glæder mig usigelig meget til man igen kan blokere.

kent sagde ...

jeg

kent sagde ...

er

kent sagde ...

også

kent sagde ...

træt

kent sagde ...

træt

kent sagde ...

af

kent sagde ...

at

kent sagde ...

pointblog spammer

kent sagde ...

blogbotten, som trods utallige henvendelser åbenbart ikke gør noget ved det...... Mon pointblog betaler blogbot-indehaveren med usel mammon ???

Uden Relevans sagde ...

Jeg tror at Blogbot-ejeren har travlt, det skrev han da jeg engang spurgte for længe siden.

kent sagde ...

ja det har han så sagt i et halvt år.

Ruprect sagde ...

Jeg har nævnt det for dig før, skrot Blogbot!

Google Reader og iGoogle er den bedste måde at holde sig opdateret med de blogs der faktisk betyder noget.

Lupo sagde ...

-men morfar har en point(e) :)
man opdager de nye blogs. Det er så den eneste fordel lige nu på blogbot :(

kent sagde ...

...ganske enig med Lupo her.

Send en kommentar