google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Bap mine løg kælling! – Uden Relevans

28. maj 2009

Bap mine løg kælling!

Nu skal det vel ikke komme bag på nogen at jeg indimellem kan "come across" som lidt af en rebel, a rebel without a clue som man siger i det store udland. Det sker for det meste her på internetwebloggen - uden den var jeg for længst gået fuldstændigt postal og myrdet samtlige mennesker på planeten undtagen et par stykker jeg godt kan lide.

For det meste bider jeg de flabede bemærkninger i mig, tænker mit og glæder mig til jeg kan få afløb via tasterne på denne min elskede ventil.

Idag knækkede filmen dog en smule da jeg kom tilbage til rendegraveren efter en mindre ekskursion over i frokostskurvognen for at klemme den håndsmurte ned med noget af firmaets gratis vand. Ved min rendegraver stod "Emsig sekretær" ja det MÅ være hendes indianernavn, vi kan også bare kalde hende Lone. Hun havde smidt nogle papirer på instrumentbrædtet i rendegraveren, "Her er en opgave du kan muntre dig med". Mig: "Ehm..der står altså Peters navn på papierne, det er ikke til mig det her". Lone "Jamen nu giver jeg opgaven til dig, så må du lave den."

I et uendeligt kort sekund tænkte jeg på at nikke hende en springskalle, råbe "BAP MINE LØG KÆLLING!!" og sparke hende i skridtet (og ja det gør også ondt på kvinder hvis man sparker rigtigt).

Istedet for tog jeg papierne, smed dem i skraldespanden og sagde til Lone, "Ved du hvad, jeg har rigeligt med shit at lave i forvejen, så hvis du vil have det her lavet må du finde en anden"!

Hvorefter jeg skred over i kantinevognen igen for at få en kop mokka at dulme adrenalinen med.

Da jeg kom tilbage mødte jeg Lone der sagde til mig "Jeg er rystet." Papierne? De var væk...

8 kommentarer:

Årets Brandert sagde ...

Jeg kan lide det! Ku' du ikke klø dig i skridtet og lige harke en snotter op næste gang, så tror jeg hun lægger sig med stress i et par uger!

kent sagde ...

Ja man skal sgu passe på at man ikke lader sin mandlige stolthed såre mere end højst nødvendig. Gør som bassisten fra Skid Row.... "Walk like a man"...

Uden Relevans sagde ...

ÅB: Nogen gange må en mand sige fra :).

Knt: Har intet med mandlig stolthed at gøre, det blev bare for meget lige der.

Faktisk grinede hun da hun sagde at hun var rystet, tror godt hun vidste at jeg har nok ting på tapetet uden at hun kommer med mere.

Malou Klidmoster sagde ...

Morfar - du er for cool ;-)

Lupo sagde ...

...tror du, hun ville ha' gjort det, morfar? Bappet dem? :D

Kagekonen sagde ...

tænker på om det er en god idé at bede en (sikkert halvstresset) emsig sekretær om at tage dine ædlere dele mellem tænderne...

susling sagde ...

Jeg er begyndt at holde rigtig meget af Tetosteron-vrede! Tøsefornærmet er så fessent. Regner med, at jeg personligt, når break even på hormonfronten inden for overskuelig fremtid. Smaaak lige i løgene.

Uden Relevans sagde ...

you guys :o)

Send en kommentar