google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); I mit hovede/cannot compute – Uden Relevans

14. maj 2009

I mit hovede/cannot compute

Ja eller faktisk er det jo i min hjerne...

Der foregår de særeste ting i øjeblikket, det meste af min tid/mine tanker går med at der er en flimrende skærm hvorpå der står "Error! Cannot compute" med hvide bogstaver på en sort hvid flimrende fjernsynsskærm.

Årsagen til denne hektiske aktivitet kan findes på Marmeladefabrikken II hvor jeg pludselig er blevet ansvarlig for et kæmpeprojekt, eller ansvarlig jeg er den eneste der skal arbejde på det så på en måde er jeg vel ansvarlig.

Jeg spurgte den chef der gav mig opgaven om hvorfor jeg lige præcis skulle have denne megaopgave? "Ordre fra direktøren" kom det tørre svar, min chef kunne se at jeg så noget forvirret ud og uddybede, "Han bad specifikt om at du fik det her projekt, og det ved du så ikke at jeg har fortalt dig".

Jamen skide tak! Jeg er gået i gang med det grundliggende og har på god gammel rendegravermaner skubbet aben hen på en anden som jeg kan pege på, hvis det kommer til statusrapporter til chefen, "Jamen jeg venter på svar fra Claude!".

Det er sgu sørgeligt, men sårn er vilkårene i min branche, man skal altid have en at skubbe aben hen på hvis chefen går en på klingen.

Det jeg ikke kan fatte er at Direktøren den ene dag er ved at fyre mig, og den anden dag i al hemmelighed (tror han) assigner mig til et kæmpeprojekt...

Error! Cannot Compute.

5 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Det er vel bare en en uriaspost?

Uden Relevans sagde ...

Tjaeh, jeg skal vise ham skal jeg!

Steen AA sagde ...

Pas på! MÅske er de ude på at få dig til at lave en kæmpe bule i rendegraveren, så de kan få verfet dig ud. Den taktik er set før.

AnneMone sagde ...

Jeg er enig med Steen, pas på dig selv. Knus fra Annemone

susling sagde ...

Også vildt enig med Steen. Har været på anden Marmeladefabrik - dog ikke som rendegraver - og tegnene er tydelige (hvor motiverende er lige det? Rundstykke, det var ikke med vanille). Dock and cover, siger jeg bare og sørg for så mange cc:er som muligt.

Solidarisk hilsen!

Send en kommentar