google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar hjaelper antikke Jyder – Uden Relevans

3. maj 2009

Morfar hjaelper antikke Jyder

Idag da jeg tilfældigt kom vandrende ned af den gade/vej/sti/hulvej/alle hvor jeg residerer ( i skal jo ikke vide alt for meget) skulle jeg passere en sidevej belagt med brosten.

Jeg så et automobil komme kørende imod mig, blinkende til venstre som om det skulle ned ad sidevejen, da jeg jo skulle over den vej jeg gik på, trådte jeg ud på kørebanen. *SSCCREEECCHHHH* skreg bremserne så på automobilet, der IKKE var drejet ned ad sidevejen som ellers tilgendegivet ved signalafgivning.

Lettere sårn "Whoa Gammelfar" kunne jeg konstatere at automobilet blev fremført af en ældre herre i alt for umoderne tøj, med sig havde han tre oldsager mere, et hurtigt kig og jeg kunne konstatere fakta: Stationcar, jydekrog, antikt tøj, og skriften på nummerpladeholderen "Vagns Automobiler Silkeborg". Her var fire uldjyder fra det midterste Jylland.

"Unge mand" (jo tak Bessefar) "vi skal til Hillerødgade! Ja det ligger i Nordvest" supplerede en af de antikke passagerer. De spurgte altså om vej disse uldjyder, måske for nærige til at købe en GPS, måske ukendte med fænomenet "indernedded" hvor man kan printe rutekort og beskrivelser ud, anyway jeg viste dem straks vej til Amagerbrogade, "når i så kommer for enden af den her vej, skal i bare til højre".

Jeg mener hvorfor ødelægge deres fordomme om at alle Københavnere er nogle svin?

7 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Nej selvfølgelig viste jeg dem den rigtige vej :). Det andet var bare sjovere at skrive.

Gaffel sagde ...

Hahaha.... ellers havde jeg godt nok også sendt dem tilbage med den vuns eller vons?

Du er en bandit :)

Zette sagde ...

Æv, morfar, du brast mine illusioner - her forestillede jeg mig dig som evigt ond, og så laver du bare såden en vits-ting. tsk, tsk!

kent sagde ...

Som silkeborgenser må jeg hermed idømme dig et par dummeflade for at kalde os uld-jyder.... Der skal du godtnok længere ud vest på ....

Anonym sagde ...

hahaha... på bunden er du jo en flinker fyr. Syn's godt nok også det ville være lidt ondt at sende de stakkels jyder til Amager ;)

Forstadsfruen

Uden Relevans sagde ...

Gaffel: jup!

ZT: Jup!

KNT: undskyld.

Ffrue: Jup!

kent sagde ...

Morfar: Alt i orden :)

Send en kommentar