google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); AAH GUD NEJ!!! – Uden Relevans

8. maj 2009

AAH GUD NEJ!!!

Der er bekymring iblandt de danske polemikere, eh politikere - bekymringen går på at folket, almuen, de brede dumme masser (det er så dig hvis du er i tvivl) vil undlade at stemme omkring tronfølgeloven, ÅH GUD NEJ!!! råber du hovedløst og løber rundt i cirkler imens du er ved at falde over ledningen til den bærbare personlige computer der alligevel altid sidder i stikontakten.

Jo jo! Der er stor bekymring, fordi valgdetagelsen skydes til omkring otte procent, fordi den der lovting falder sammen med EUvalget hvor jeg jo tradionelt stemmer nej. Alle andre gider bare ikke at møde op, så i år skal du møde op, stemme nej til EU ved at stemme på modstanderne, og så sætte dit kryds ved ja eller nej til at små "kongelige" piger må blive regenter.

Jeg er sårn lidt....bop bop ikk? Jeg mener at kongehuset er noget dyrt skrammel, samtidig indser jeg at uden kongehus ingen kulørte blade og uden dem mange flere arbejdsløse - at jeg så betaler for de "kongeliges" sprut, speedbåde, slotte osv osv gør jo ikke sagen bedre.

På den anden side går jeg ind for ligestilling, sefølli skal de små piger have lov at regere indtil vi får overtaget og halshugget de kongelige. Hør vedlagte sang for detaljer.

Jeg tror at jeg møder op, stemmer blankt til trønfølgeloven og NEJ til EU igen igen igen igen igen.

5 kommentarer:

Kenni sagde ...

Ser vi en lav valgdeltagelse ved tronfølgelovafstemningen så bør politikerne i den grad overveje kongehusets fremtid. Om det reelt set betyder noget for den danske befolkning. Når de ikke lige har født, skal giftes for x'et antal gang og lignende. Danskerne bruger kongehuset på samme måde, som de bruger folkekirken.

Stuen til VENSTRE ;o) sagde ...

Vi er skræmmende enige om alt, hvad du skriver i dette indlæg!
High five fra sofaen :o)

kent sagde ...

Hvad skulle det nytte at stemme nej? Der bliver alligevel bare flyttet kommaer og sådan indtil vi til sidst stemmer ja.
Pudsigt, når jeg tænker efter, synes selve den demokratiske aktive handling, vi borgere er forundt, i mere eller mindre grad, at blive brugt til at underminere medbestemmelsen.
Kongehus???..... tjoooo.... eneste kommentar herfra skulle da lige være den, at jeg synes de burde leve af royalties..... fra de kulørte blade.

Uden Relevans sagde ...

Kent: Vi må ikke give op! EU er en super asocial organisation der må stoppes.

Eric Bentzen sagde ...

Indtil jeg kan søge jobbet som nasseprins, er det absurd at tale om ligestilling.

Så jeg stemmer nej i protest. Jeg kan kun formildes, hvis stavningen af apanage ændres til "apanasse".

Send en kommentar