google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar ser måske verdens sjoveste film – Uden Relevans

15. maj 2009

Morfar ser måske verdens sjoveste film

Alternativ titel: Hvad sker der med alle de elverprinsesser???

Som det tydeligt fremgår af den overskrift jeg valgte har jeg frekventeret en biograf med det formål at overse en cinematografisk fremstilling af virkeligheden.

Jeg havde set anmeldelsen af filmen "Observe and Report" i Filmmagasinet Premiere med Mikkel Fedthår som vært. Han gav den fem stjerner, med sidebemærkningen at filmen kun kan nydes hvis man er lidt mærkelig oveni hovedet eller har en syg humor.

Alle andre anmeldere hader den.

Jeg må sige at det er lang lang lang tid siden at jeg har skreget så meget af grin! Det er simpelthen så fantastisk morsom en film at jeg havde lyst til at se den igen med det samme, da jeg havde forladt biografens halvmørke med en lille grinetisplet i min buks.

Helt fantastisk sjov altså, jeg kan kun opfordre dig til at gå ind og se den hvis du er til sort sort humor.

I må vente til imorgen med at få historien om de der elverprinsesser, imellemtiden kan i klikke på Red Barnet kampagnen neden under.

3 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Lyder interessant; har ikke ellers hørt om den, men kan se det er en hader eller elsker film på imdb.

kent sagde ...

Jeg har et underligt billede i mit hovede af en tattoveret mand i hawaii-skjorte og hvid kasket med en nøgen-dame-med-blinkende-brystvorter-lighter i den ene hånd og en cigar på størrelse med et middelsvært hvidløgs-baguette, siddende på forreste række, højlydt grinende af et eller andet kun han kan se det sjove i......

Uden Relevans sagde ...

LPdreng: Ja der er vist ingen mellemvej.

Knt: Passer meget godt ud over at man ikke må ryge i biffen mere. :)

Send en kommentar