google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Peter Boleslaw Schmeichel er en klaphat. – Uden Relevans

12. mar. 2008

Peter Boleslaw Schmeichel er en klaphat.

Ja tøser det handler om fodbold, så mon ikke der er et par lækre mandeben at glo på for de kvindelige husarer?

I går da jeg overværede min tvmodtagers fremvisning af Verdens bedste fodboldhold Liverpools fortjente sejr over de sydamerikanske Italienere fra fodboldklubben Inter, kom jeg uforvarende til at overhøre ”efterkampsanalysen” ved P. Boleslaw Schmeichel og Jan Mølby.

En af de mange sydamerikanere fra Inters mandskab lavede en soleklar nedsmadring af Verdens måske bedste brasilianske midtbanespiller Lucas Leiva fra Liverpool, det var så voldsomt at Leiva blev kastet igennem luften af den fremadstormende Inter-argentiner.

Til det siger Schmeichel så, ”Ja han overdriver, han kaster sig, det var ikke til gult kort”.

I den langsomme gengivelse kan man se at Leiva ikke engang når at OVERVEJE at smide sig da han flyver gennem luften som bordtennisbold i en orkan ved kolllisonen med den iltre diminutive argentiner.

Mit kongerige for en neutral kommentator/analytiker!!!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Liverpool er ikke verdens mest underholdende hold, men Inter spillede af HT. Energi var der meget af, men ingen skarphed. Bestemt rimeligt at Inter ryger ud.

Uden Relevans sagde ...

Du har fuldkommen ret Kimpo, Selvom NødVærge og Frimann var enige om at Zanetti løb mest var det klart for enhver at både Lucas og Mascherano løb mere.

Anonym sagde ...

Hovhov, Verdens bedste fodboldhold er nu stadig Milan, det er jo trods alt dem der har vundet titlen, så vent nu lige indtil tidligst december, med at kalde Liverpool for verdens bedste ;o)

Jeg synes egentlig også, at det andet gule kort var lidt tyndt, men ikke desto mindre så var det en ualmindelig dum måde, Burdisso kastede sig ind i den duel på, specielt i betragtning af at han allerede havde en advarsel.

Men på tide, at det Sydamerikanske all-star hold mødte lidt modgang, bare ærgerligt det kommer så sent på sæsonen... Kønt er det ikke, når Liverpool spiller de her kampe, men effektivt kan man ikke løbe fra at det er :o)

Anonym sagde ...

Der var ikke engang lyserødt kort.

Send en kommentar