google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar hylder SIAD – Uden Relevans

24. mar. 2008

Morfar hylder SIAD

Tjaeh man skal jo have et standpunkt til man tager et nyt, eller som i regeringens tilfælde meningsmålingerne fortæller en at man er ifærd med at pisse i modvind. Man skal være åben over for nye måder at gøre tingene på, forsøge nye vinkler og udvide sin horisont.

Det var derfor med bævende læbe og rystende hånd at jeg sagde jatak til en invitation fra foreningen SIAD (Singler I Afsindig Desperation) om at deltage i et af foreningen arrangeret festligt lag.

Min tryglende og truende veninde Anna havde fået mig overbevist om at min deltagelse var påkrævet for at gøre hendes aften festlig og som hun udtrykte det "Så har jeg da i det mindste EN intelligent person at tale med den aften." Da jeg åbenbart ikke er helt immun over for smiger og kvindelist befandt jeg mig forleden da i et større lokale fyldt med feststemte aber.

Anna så mig tale med en 172 cm høj blondine og smilede skælmsk til mig, og gik derpå bort for at danse med mindre mand, da hun returnerede fra dansegulvet efter at have dishet endnu en overivrig og desperat singleklaphat fandt hun mig i hyggelig konversation med en anden 180 cm høj blondine, igen fik jeg det der "det-her-var-en-god-ide-ikk-Morfar?-blik".

Igen blev Anna bortført (hun er jo lidt lækker) og atter returnerede hun til det af os erobrede hjørne, hvor jeg nu var i konversation med en 185 centimeters blondineskønhed, denne gang fik jeg også et blik og da jeg havde talt færdig med Blondie III fik jeg denne måske lidt spidse bemærkning. "Altså hvad ER der med dig og de der superblondiner?"
Jeg var dog helt uskyldig, da jeg intet havde gjort for at komme i kontakt med hunkønnene...

Jeg sværger!

Nåmmen jeg kan godt anbefale foreningen (der måske hed noget andet?) og dens arrangementer :o).

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Minder om noget fra -de grå sider.

Uden Relevans sagde ...

De grå sider????

Anonym sagde ...

rapport? Må du da kende,formoder at du tre gange så gammel som mig.

Uden Relevans sagde ...

Hehehe Det ved man aldrig Onkel P.

Send en kommentar