google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Helvede og Patter #3 – Uden Relevans

27. mar. 2008

Helvede og Patter #3

Jeg føler mig grundigt taget ved næsen som det hedder i vore politisk korrekte dage.

Idag tankede jeg Dødsfælden til 10.43 kroner literen! Altså helt ærligt! Jeg skulle have hamstret dengang den kostede 8.63!

Godt at vi har nogle soldater i Irak til at skaffe ro og fred i regionen så benzinpriserne kan falde igen, (som om det nogensinde vil ske!).

Begge dele altså både med hensyn til fred og prisfald.

12 kommentarer:

spunky sagde ...

Ja og stakkels dem der skyndte sig ud og købte en diselslave i håb om at det var billigere...

vi har ikke set de værste scenerier på den front endnu...

om 5 år koster en liter benzin 20 kr.

for pris hænger sammen med udbud og efterspørgsel...

og med den fart OL-værterne har på i øjeblikket så går der ikke længe før at pedaler og rugbrød er ens fortrukne enerkilde!

Uden Relevans sagde ...

Ja eller vindkraft :l)

Anonym sagde ...

nazi-moffe på Nimbus. Det er også lige fedt om det er Balder, voldelige Lene, Camilla eller Tinne der sælger brændstoffet. Det er MAGværk (bevidst stavefejl), det er forræderi og slagtning af uskyldige. Perverse svin.

Anonym sagde ...

Tjah, jo dyrere olien bliver, desto hurtigere bliver det rentabelt at få ordentlig gang i den alternative energi.
Jeg ser frem til 5000 literen.

Anonym sagde ...

Forresten. Tjener du noget på alle de skide reklamer, eller tørrer du bare røven for Google?

Uden Relevans sagde ...

Hvis man klikker på dem, hvilket jeg naturligvis ikke må opfordre til så tjener jeg 30 cents.

Jeg klikker altid når jeg er på internetweblogs med google ads :)

Unknown sagde ...

fred og ro? ARltså jeg troede det var Krig og Demolition der sænkede priserne? . . wuhuu .. hva med den der Cykel! Bare kom igang dér!!

Havehyrden sagde ...

Hvad med hende der tankede (troede hun) til 9,13, og MEDENS hun tankede skiftede prisen? Den er s.. lidt mere ærgeligt!!

Anonym sagde ...

Nå, jamen så har jeg lige givet dig 1/7,4 liter benzin. You'r welcome ;)

Anonym sagde ...

Det værste er, at der for nogle år siden, faktisk blev vedtaget et lovforslag i EU, der direkte modarbejder forskningen i alternativ energi i vores kareter. Men det er måske ikke så sært, eftersom det er oliesheikerne, der holder Euroen oppe i værdi, da de handler i Euro i stedet for dollars.

Så kan de bruge ellers sidde der og skumme fløden på den benzin, vi er nødt til at købe, mens de stille og roligt sætter sig på markedet for alternativ energi, så de også styrer det, når engang det bliver åbnet...

Anonym sagde ...

De er sgu for dumme til at udvikle alternativ energi. Det eneste de arbejder for, er at udskyde det uundgåelige: At vi ikke længere har brug for deres beskidte olie.

Anonym sagde ...

De lader andre om udviklingsarbejdet, men de skal nok sætte sig selv i en position, så det er dem, der kommer til at skumme fløden på den alternative energi, og vi andre kommer ikke til at køre flere kilometer pr betalte krone...

Send en kommentar