google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Det er da fejt! – Uden Relevans

17. mar. 2008

Det er da fejt!

Ekstra Bladet skriver idag
To danske NATO-soldater mistede mandag livet i det sydlige Afghanistan. Det oplyser Hærens Operative Kommando.
Yderligere én er såret. De pårørende er endnu ikke underrettede. Den sårede soldats tilstand kendes endnu ikke.

Er det ikke lidt fejt at skrive? Før vedkommende er identificeret? Hvis jeg havde familie blandt soldaterne i Afghanistan ville jeg da være bekymret.

Hvad laver de i det hele taget der?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

"Hvad laver de i det hele taget der?"

Bekæmper islamofascisme, så kvinderne i Afghanistan ikke behøver at blive stenet hvis de kommer til at blotte anklen.

Anonym sagde ...

Man skal vel ikke være blind for at kampen mod undertrykkelse er vigtig. Men en kamp mod undertrykkelse, der er baseret på en amerikansk frygt for terror, samt en selvudtalt ret fra selvsamme land, til at lave Jihad mod alt der er muslimsk, ikke berettiger danmarks tilstedeværelse. Men så længe Bush samt Fogh & Co er ved magten, kan vi forvente at skulle stille soldater til rådighed for alle mulige samt umulige brændpunkter i verden. Med hensyn til om kvinder bliver undertrykt, viser Irak klart at en militær styrke ikke kan afhjælpe dette. Især ikke da flere og flere kvinder bliver dræbt, voldtaget, bortført mm. Så kan klart give Moffe ret, hvad laver vi der?

Anonym sagde ...

De er vel nede og prøve at rydde op i det rod, Amerikanerne fik lavet der for 20 år siden... Den gang de også lavede film, der hyldede de gæve Talebankrigere...

Hvad krigen mod terror angår, så burde USA da have den fornødne viden, til selv at finde ud af, hvordan man bekæmper det, det er jo trods alt dem, der til dato har stået bag det største og mest bestialske terrorangreb i verdenshistorien (Hiroshima og Nagasaki).

Send en kommentar