google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar om at gaa paa aftale med fagre fruentimmere – Uden Relevans

4. mar. 2008

Morfar om at gaa paa aftale med fagre fruentimmere

Lad mig fortælle en lille anekdote fra det virkelige liv, det handler om at invitere et fruentimmer på en speciel begivenhed, det der med nutidstermer betegnens som en "date".

Lad os bare sige at hovedpersonen i denne historie har opstøvet et fruentimmer, han gerne vil invitere et sted hen.

Det er jo et spil, der er usandsynligt mange vinkler på denne ligning, hvor skal man invitere hende hen? Har hun nogle specielle interesser? Allergier? Skal man lægge ud med et nidages krydstogt mellem De Vestindiske Øer? Skal det være den berømte skaldede kop kaffe nede på den lokale bodega?

Andre steder på internettet læser jeg om promiskuøse hunkøn der inviterer mandspersoner hjem for at have sex med dem, så det er måske det man skal gøre? Jeg havde forestillet mig en indledning lidt a la nedenstående.

"Hej du det er Lars, jeg tænkte på om du var interesseret i at få noget svaber i aften? Vi kan eventuelt høre nogle af mine gamle Iron Maiden vinyler først, tager du ikke et par pizzaer og en pose øl med?"

(Her må jeg lige indskyde at "en pose øl" for de fleste kvinders vedkommende er seks styk og for os andre de 14-18 bajere man kan klemme ned i en pose.)

Se det ville være en klar udmelding som de fleste kvinder nok vil sætte pris på.

Hvad siger i?

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Årh lad mig tænke... nej tak! Er sikker på at du kan sagtens kan komme på noget mere charmerende!

/mia_mia

Anonym sagde ...

Jeg synes det lyder hyg'li :)
Måske sku' du satse på at lade hende tage noget med, der er stærkere, ellers skal hun simpelthen tisse for tit...

Uden Relevans sagde ...

mia_mia: HVad skulle det være? :o=

Lupo: whiskey?? :o)

Anonym sagde ...

Du kan jo spørge om hun har fundet nogen til at hjælpe jer med at flytte hende ind hos dig, det er de helt vilde med, sådan nogle damer.
Problemet er at det kan være svært at slippe af med hende igen. Men bare rolig, der har jeg også rigeligt med foreslag.

Anonym sagde ...

Uh..en sætning hvori der indgår ord som vinyl, svaber og øl kan ingen kvinde da stå for :-)

Anonym sagde ...

Jeg er nu mere til Holme's forslag. Har ikke været udsat for den før, men synes nu den er tilpas flabet... Men måske lidt tidligt når nu du bare vil invitere fruentimmeret ud...

Hvad med bare at være ærlig? og fortælle hende at du godt kunne tænke dig lidt tid med hende alene... eller er det for kedeligt?

/mia_mia

Uden Relevans sagde ...

Linen: Ja jeg fatter det heller ikke at tilbudene ikke er strømmet ind?

Mia_mia: Nu skal jeg jo lige finde et offer først :o)

Anonym sagde ...

Detaljer, detaljer ;-)

Send en kommentar