google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Mit navn er Patrick og jeg er en nar. – Uden Relevans

23. mar. 2008

Mit navn er Patrick og jeg er en nar.

Igår havde jeg den yderst tvivlsomme fornøjelse af at gøre et nyt bekendtskab. Det første denne mand gør da jeg ser ham, er at give mig hånden og i et latterligt forsøg på at virke manddig eller for at prøve at dominere trykker man min hånd så hårdt at mine fingerknogler er ved at brække.

Resten af aftenen tilbragte han med at hævde sig selv ved enhver lejlighed og gerne på andres bekostning som for eksempel da vi talte om færdselsulykker kom han med denne sætning. "Der er jeg helt anderledes, jeg reagerer altid med 100 køligt overblik og har styr på alle situationer." Jeg var målløs sagde han virkelig det? Findes der et menneske der er så spejlblankt? Gang på gang beviste Patrick at han måske var Danmarks største selvfede klaphat.

Godt jeg aldrig skal se ham mere.

13 kommentarer:

Klaus sagde ...

ja, de er trælse disse håndknusere... overvejede du ikke at sparke ham over skinnebenet..?

Uden Relevans sagde ...

Jeg overvejede at bede ham om at slappe af :o)

Anonym sagde ...

Well... du må ha mere tillid til din omverden.. måske var han en "cirkus-artist-agtig" god bilist, og man skal ikke kimse af cirkus selvom det lugter af hest og elefantlort. ALLE kan komme til at lugte af lort... jeg husker selv engang hvor jeg gik på lokum i en KÆMPE brandert, og før jeg fik set mig om... var der lort over det hele. Det skal her bemærkes at jeg INGEN fetish har med afføring, og at hele misæren udspillede sig baseret UDELUKKENDE på uheld efter uheld... i alle tilfælde endte det med at jeg var mere eller mindre smurt ind i lort, og det kunne lissegodt ha været dig i trafikken. Jeg mener at Patrick er ok i denne situation, og at du skal være mindre "judgemental" !

Anonym sagde ...

Jeg har mødt hans søster.
Jeg tænkte det samme: "Sagde hun virkelig det?"
-da samtalen gik på uventede gæster og hun udbrød: "Ja, jeg har det altid rent og pænt!"

Anonym sagde ...

Jeg har mødt hans søster.
Jeg tænkte det samme: "Sagde hun virkelig det?"
-da samtalen gik på uventede gæster og hun udbrød: "Ja, jeg har det altid rent og pænt!"

Anonym sagde ...

*bøws*

Anonym sagde ...

Hvis du nogensinde møder ham igen, så grib fat om oversiden af hans hånd (altså i modsætning til den normale håndfalde mod håndflade) og ryst den som du normalt ville gøre ved et almindeligt håndtryk. Da det det er din hånd som er øverst vil du også være den som har den fuldkomne fysiske og psykiske magt.
Det er en ubehagelig situation for ham og det vil med garanti hylde ham helt ud af den. Tro mig, det virker :)

Havehyrden sagde ...

Se på det positive. Patrick er da et muntert eksempel på en kvajpande og din historie har givet mig dagen første grin. Tak for det!!! Herligt.

Uden Relevans sagde ...

Disse kommentarer får mig til at elske at have en internetweblog! tak for dem!

Suzy Q sagde ...

Hvad så med denne kommentar?

Unknown sagde ...

hahha og hvor kom det fra - det med den billedelige fortælling omkring lort?!

gok gok de r crazy de der anonyme..

:)

Uden Relevans sagde ...

Alting er velkomment fra dig Sussi:

Pedrsn: Det er jo det smukke ved at være anonym :o)

Unknown sagde ...

nå ja - måske man sku overveje det! Jæs sir . .

Send en kommentar