google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar i kamp mod sommertiden – Uden Relevans

30. mar. 2008

Morfar i kamp mod sommertiden

Jeg læste i dag om en jysk dame der brokkede sig (virkelig??? en jyde der brokker sig? De er da ellers helt vildt sjældne!). Som sagt en jysk dame der brokkede sig over at vi har sommertid her i Danmark, for hendes døgnrytme havde været skæv i 14 dage sidste gang vi lavede om på tiden her i landet.

Hvad gør man så når man er en harm jyde? (Ud over at brokke sig). Man laver selvfølgelig en forening! Så damen har stiftet "Foreningen mod Sommertid"!!!

Så herfra opfordres der til kamp i mod den onde sommertid så damen kan få sin døgnrytme tilbage.

Det må vist komme ind under kategorien "Things that make you go hmm".

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sådan en dame har bare alt for meget tid! Og så er den time vist taget godt fra hende, eller givet godt ud.. eller ... jeg ved det ikke! Hun skal i hvertfald bare få sig et liv!

Anonym sagde ...

nåja, er det ikke ok at hun har noget at gå op i? Det er vel harmløst. Selvom man nok kunne mene at der burde være mere væsentlige emner..

Marie sagde ...

Folk der lider af vinterdepression rammes ret hårdt når uret sættes en time tilbage om efteråret. Der bliver udskrevet meget mere beroligende medicin når vi manipulerer med tiden. Børns rytme fuckes helt op. Flere dyr bliver slået ihjel fordi de ikke fatter at klokken nu er myldretid osv. osv. osv. Men enig...handler måske bare om at få sig et liv, yesyes.

Anonym sagde ...

Jeg HADER sommertid. Den fucker mig op to gange om året, det tager mig en uge at indstille mig på den og den nytter ikke en fis for det den blev vedtaget for. Men jeg gider trods alt ikke være med i en forening mod den.

Anonym sagde ...

Jeg har længe overvejet at lave 'Foreningen til Genoprettelse af Udgangsforbudet fra Krigen, Bare Omvendt, så man Ikke må Gå på Arbejde før Efter Klokken 10'

Anonym sagde ...

Foreningen FGUKBOIGAEK10 af 2008 :D

Anonym sagde ...

@Marie: Er da ikke total blind overfor at det volder problemer at manipulere med tiden, men er mere et spørgsmål om at gå så meget op i at være imod det at man stifter en forening, og måske endda tror på at det gør en forskel. Men er da fint fint at hun har fundet noget at gå op i. Er sikkert også billigere end pileflet og pudestramaj...

Uden Relevans sagde ...

Jeg synes bare at det var morsomt/modigt at en enkelt dame tror at hun kan stoppe hele Neuropa fra at have sommertid.

Anonym sagde ...

Ja, det er jo bundnaivt, at hun tror hun har en kinamands chance mod EUSSR, men det er da modigt at hun forsøger.

Anonym sagde ...

Har man så endnu mere tid end hende jyden, ku' man jo eventuelt etablere Foreningen Mod Forenignen Mod Sommertid...

Uden Relevans sagde ...

Det duer ikke så laver hun bare en ny antiforening jo.

Inden vi ser os om har vi et våbenkapløb :)

Anonym sagde ...

burde der så ikke også laves en "Foreningen mod Vintertid"?? Hvad vil hun gøre når vi hvert efterår sætter uret en time tilbage... og ikke kan udligne det i foråret?

..sikke en tosse :)

Uden Relevans sagde ...

De to ting udelukker jo hinanden :o)

Maria sagde ...

Måske skulle jeg melde mig selv og katten ind...for gik her og troede, at den var syg og alt muligt - bare fordi den ikke opførte sit vanlige "gi' mig så for helvede den halve dåse tun NU, eller jeg dør langsomt på dine fødder - osse selvom du bevæger dig" show på sædvanlige tid...men nu ved jeg jo så, at den bare er i sind med sig selv og alt muligt, og ikke lader sig manipulere af sommertid eller slige mærkelige påfund...næh nej - spisetider er til for at blive overholdt ! Hey - måske skulle jeg bare stifte "Foreningen Til Fastholdelse Af Spisetiderne Under Før Og Efter Sommertiden"...

Send en kommentar