google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar deler ud af sin uendelige visdom igen. – Uden Relevans

19. mar. 2008

Morfar deler ud af sin uendelige visdom igen.

Hvis jeg kunne give bare et eneste godt råd videre til de kommende generationer af uvidende poder der skal arve den her jord ydmyge eller ej, og garanteret ikke særligt meget hvis de endelig har et strejf af ydmyghed.

Hvis jeg bare kunne mejsle en eneste ting i sten, som vore efterkommere kan flokkes om som Kabbaen i Saudi Arabien, ville jeg fortælle: At de der færdigstegte frikadeller man kan erhverve sig for kontanter i den butikskæde der er ejet af Onkel Mærsk (våbenfabrikant til tyskerne under sidste verdenskrig) giver en ånde der gør at man lugter som om man har snavet med en selvdød hest!

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der MÅ ligge en interessant historie bag og jeg må insistere på at få at vide hvorledes du er kommet i besiddelse af den information at ens ånde får en beskaffenhed med lige præcis den kvalitet.

Med andre ord, fortæl om hvornår du har snavet en selvdød hest.

Uden Relevans sagde ...

Det var sidste sommer på Hjallerup Marked. :o)

Anonym sagde ...

Interessant.

Især i betragtning af at jeg ikke udmiddelbart har oplevelsen af at de giver noget væk gratis på Hjallerup ;o)

Hvad dunserne angår, kan man godt få en mistanke om at kødet nogle gange kommer fra grise, hvor kniven måske ikke gjorde heeeelt rent bord, da de blev kastreret. Har oplevet en kollega, der nød en delle med markant duft af armsved parret med sure tæer. Vældigt pikant.

Anonym sagde ...

@Naja: Nød??

Uden Relevans sagde ...

Hehe jeg studsede også over ordet nød :o) Burde måske haev været indtog?

Anonym sagde ...

Jo da. Kortvarigt godt nok, så fik vi andres larm hende til at smide resten ud. Det må lugte værre end det smager........

Anonym sagde ...

Nå, så er der pludselig noget galt med at snave med selvdøde heste. Morfar bliver da også mere og mere reaktionær og intolerant.

Unknown sagde ...

vise ord. . meget vise . .

- men aii du - hvor klogt er det også at kaste sådanne en fæl industri dælle i kjæften? huh! det en dræber ;)

Uden Relevans sagde ...

Sorry Krat!:


Pedrsn: Ja det fandt jeg ud af jo.

Send en kommentar