google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Vandet var -30 Luften 9 og pigen 22 – Uden Relevans

13. maj 2010

Vandet var -30 Luften 9 og pigen 22

Ja jeg ved sgu ikke om det lige er det slogan der skal sælge Køln i maj?

Nu er jeg i modsætning til alle andre bloggere jo ikke i reklamebranchen/journalist så i må nøjes med mine utrænede og usammenhængende tekster uden fast form og mål.

That being said er det vel også min styrke at jeg ikke er fastholdt af en masse viden om hvordan man basker en god tekst sammen.

Køln er en fantabolous by, hvis jeg skal sige det, man kan dårligt gå mere end 30 meter imellem at der er en kneipe, en pub, en bierstube, en cafe, eller et andet sted hvor man kan få øl. Det mest hyggelige sted var faktisk et bøsseværtshus hvor en meter øl kostede 10 eurospir (euro er den møntfor de dumme europæere har). At det var et bøsseværtshus opdagede vi først da der trådte en gæst ind klædt efter bedste YMCAstil læderbuks, kasket med kæde, moustache og lædervest. Læderbøsser for the win.

Nu ved jeg at i vil spørge til hvordan de Kølneriske hunner går klædt, så jeg har i bedste voyeurstil taget nogle skjulte fotos af nogle af disse hunner.


Som man ser er det også her den blå cowboybuks der er fremtrædende, samt flade sko.

Her er der fanget fire små hunner på gågaden, man ser straks de blå cowboydere igen, samt de sorte cowboybukser, flade sko.

De tyske hunner adskiller sig fra de italienske og spanske ved at være noget større i kropsbygningen, hvor de sydlandske hunner som regel er små og spinkle er der mere gods i tysken. Måske derfor at der kun er 5% i kjoler eller nederdele.

Anyway, meget af Køln er byfornyet efter krigen, en del af husene er dog bevaret og har fået nye tage, så der er nogle små hyggelige gader man kan tåge rundt i.

De lokale er meget rare- også når man kommer tågende ned ad deres hovedgade med et femlitersølanker under armen kl 11 mandag formiddag.

I må lige få historien bag overskriften i morgen.

MOJN!

7 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Dejlig rapport! Er lidt misundelig sgu'! Øl og ishockey og hyggelige tyskere - Prost.

Leoparddrengen sagde ...

Render du stadig rundt dernede? Der er jo noget med at det der ishockey fortsætter, eller noget?

Husmoder sagde ...

Ham i læder-outfittet er ikke nødvendigvis bøsse. Han kan også være et metal-hoved af en slags. Det er rigtigt, de SER sådan ud. Hvis ikke de har en cowboyder-vest på...

Uden Relevans sagde ...

Leo Jeg er hjemme igen sort of

Husmoder: jomen den var god nok

Uden Relevans sagde ...

Steen AA: prost og kippis!

Mim sagde ...

Du er sgu da enormt sjov :-) Tak for en forrygende analyse af hunner i Köln og en god griner!

Lupo sagde ...

Welkommen hjem selv, morfar!

*ww*

Tilføj en kommentar