google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Anderledes fokuseret – Uden Relevans

21. maj 2010

Anderledes fokuseret

Når noget virker, ja hvorfor så ikke bare stjæle ideen? Jeg mener, det er jo ikke som om at der er copyright på et godt koncept i det hersens cyberspacenoget vi kalder internettet. Jeg tillader mig derfor at flåne konceptet fra Randi Rehmeier

Derfor kan jeg med stolthed præsentere Morfars version af.

Facebookopdateringer jeg aldrig skrev.

"@Navn Why dont you grow a pair?" Efter min homie skulle spørge sin kone om han måtte komme forbi for at se ishockey på storskærm i mit domicil.

"Har mistet interessen for at leve". Yep sådan havde jeg det, et uendeligt kort øjeblik efter jeg ikke fik det job jeg var til samtale angående, det gik dog hurtigt over.

"Æder ristede løg og ser Scrubs" Ja det er tragisk sandt, jeg elsker at munche ristede løg direkte fra dåsen, Scrubs? Sjovt i små udbrud lidt ligesom Thomas Wivel...

"Som sædvanligt et misforstået geni" Efter hele den der kommentaraffære med den gode Kapster.

"I´m a negative Creep" Efter at have hørt for meget Nirvana en sen nattetime.

5 kommentarer:

Dingelingdon sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Bloggalicious sagde ...

Jeg prøver lige igen med kommentaren om de ristede løg, som du sikkert så, men jeg fjernede den igen, da jeg havde fået logget på med en helt forkert profil, og bagefter blev jeg så forvirret, at jeg glemte at skrive det igen.

Men altså - ristede løg ER dejlige, men jeg køber dem aldrig, for så kommer jeg bare til at spise dem i løbet af få dage. Og så er de også = dårlig ånde i en bøtte :-)

Uden Relevans sagde ...

Blogga nej jeg så ingen kommentar før den var væk.

Dårlig ånde i begge ender :)

Malou Klidmoster sagde ...

ENDELIG - endnu en der indrømmer sit misbrug af ristede løg lige fra dåsen. Herhjemme bliver de gemt for mig, så jeg ikke når at æde dem inden de skal på bordet!

Uden Relevans sagde ...

Kmoster: også du min søster! :o)

Tilføj en kommentar