google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Gaesteindlaeg: Når forbrydere er "Stjerner" – Uden Relevans

22. maj 2010

Gaesteindlaeg: Når forbrydere er "Stjerner"

Jeg har modtaget dette Gæsteblogindlæg. Jeg iler med at bringe det, da min egen hjerne tydeligvis er kortsluttet.

Here we go.

Hvis jeg kunne bestemme noget bare et eller andet ville det være at forbrydere ikke skal fremstilles som "stjerner" eller idoler om man vil. Deres liv glamouriseres med artikler om hvordan de har boet, hvem de har knaldet osv osv. De sættes op på piedestaler som noget der er værd at stræbe efter.

Lad os tage svindleren Stein Bagger, hvad er det der gør at han får lov til at fremstå på tv, solbrændt, smilende med blegede tænder som en anden Bollywoodskuespiller? Er det så skide interessant?

Det samme med weekendnarkomanen, den dømte hashsmugler Brian Sandberg Jensen, denne veltrænede solbrændte tidligere bokser får taletid i medierne som en anden rockstar, hvad har han bidraget med til vort samfund? Ud over at holde Kira Eggers med selskab så vi andre slipper for at høre på hende?

I Peru ved de hvordan den slags skal behandles, Abimael Guzman lederen af "Den Lysende Sti" oprørs/frihedsbevægelsen (alt efter hvem man holder med) fik taletid i retten, iklædt en pivorange fangedragt og i håndjern lænket på ryggen, fik han stukket en mikrofon op i fjæset. "Fortryder du??" "NEJ!" skreg Abimael. End of story.

3 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Hørt. Gad godt se Rajmer Bøv lave sådan et gangsta-interview: "Syns' du det er synd for dig?" - "Jaaaa" - end of story.

Bloggalicious sagde ...

For ikke at tale om Peter Lundin, der tilsyneladende kan tiltrække talrige skarer af kvinder, selvom han har slået flere af dem ihjel. Genindfør dødsstraffen, så slipper vi for disse klamme personers langvarige medie-manipulation ;-)

Erna sagde ...

Dødstraf er ikke løsningen.

Og de bliver fremstillet sådan i medierne, fordi vi elsker det.
Det jeg egentlig vil sige - remember filmen "Natural Born Killers"?
Popkulturen hylder den som er outrageous, ligegyldigt hvilke konsekvenser det har.

Hvis vi ikke ville se det, ville medierne ikke vise det.

Tilføj en kommentar