google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Evige sandheder – Uden Relevans

25. maj 2010

Evige sandheder

Jeg har besluttet mig for at hjælpe de unge mennesker af i dag.

Jeg husker endnu da internetwebloggeren Suzy Q adspurgte samfundet, "Hvor er den manual jeg skulle have haft da jeg blev voksen?" Da jeg nu har masser af tid, har jeg besluttet (ja jeg skrev belsuttet først som jeg plejer) at jeg vil give et nap med, ligesom få svinet startet op.

Her er en liste af evige sandheder, ting der er mejslet i sten, ting vi erfarne mennesker ved, fordi vi har prøvet dem på egen krop. Er i klar rødder?

1. Den bedste måde at sælge sin bil er at sætte et stykke papir i sideruden på den, for eksempel med denne tekst "Fiat Panda model 1997, 102.000 km Sælges for 55.000 kr.". Det virker hver gang! selv med en Opel ascona fra 84.

2. Facebook er et vigtigt statistisk oplæg for ALTING! Alt kan illustreres med hvor mange medlemmer en given Facebookgruppe har.

3. Enhver given regering lyver til enhver tid. "Vi hæver ikke skatten i min regeringstid" Sagde statsmedister Lars Uløkke. Nu kan vi så pege og grine af Lars.

4. Oddsene for at der sker noget skidt stiger eksponentielt med hvor godt man har det. Dette er en naturlov, det kan der ikke gøres noget ved.

5. Antallet af rigtige venner du har vises ved at du sender alle i din telefonbog en SMS med teksten "Vi flytter på lørdag, mød op klokken ti iført arbejdstøj, vi giver øl og pizza når vi er færdige". Antallet af venner du har måles i antallet af positive svar du får.

Så kan i lære det.

Flere følger måske, hvis jeg lige får nogle kommentarer på første sending.

6 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

angående 1) - det er vel trods alt lidt svært at sælge en Ford Ascona anno '84 som en Fiat Panda årgang '97?

angående 5) - jeg vil nok hellere måle antallet i faktisk fremmødte; man kan godt få adskillige positive svar, som så alligevel ikke møder op lørdag formiddag!

spunky sagde ...

@leo hvad er "Ford Ascona" for en? ;-)

Vise ord fra en vis mand ... jeg har allered griflet det hele ned, så jeg kan gemme det for eftertiden og sted.
Og blive klog når jeg står der med den en fod i tvivlens land, for så tænker jeg tilbage på ordene fra morfar the man.. ;-)

Anonym sagde ...

#5 - Præcis samme svar som Leo.

#4 - Det minder mig om Murphys lov. Alle VED at det er en ufravigelig naturlov!

Anne Lotte sagde ...

Åh, hvor er det sandt. Den med Lars Uløkke var god.

Linda sagde ...

6) Tro på folk første gang de fortæller dig, hvem de er. "Jeg er ikke lige klar til et forhold" skal ikke - gentager IKKE - oversættes til "jeg vil gerne reddes og forvandler mig til verdens bedste kæreste, hvis du bare leger dørmåtte længe nok"

7) Livet er for kort til dårlig rødvin og lunken kaffe.

8) Du vil ALDRIG få penge nok.

Helle sagde ...

Jeg kunne tænke mig en guide til, hvornår man holder op med at give hånd, hvordan man bluffer sig gennem alt og hvordan man ser 10kg tyndere ud. Så ville mit liv være perfekt.
Kan du klare det?

Tilføj en kommentar