google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Ah du Alte Moesenficker! – Uden Relevans

2. maj 2010

Ah du Alte Moesenficker!


På lørdag drager jeg atter imod det store udlandet, du kan ånde lettet op, der vil måske gå en hel uge før du hører fra mig igen (fra på lørdag), måske bliver min lever dræbt på min mission, så jeg aldrig vender tilbage.

Jeg skal nemlig til Tyskens land, A-VM i ishockey spilles der! vi skal bo lige op af den der Rhinen, derfra skal jeg så vandre over i den lokale ishockeyhal, hvor jeg traditionen tro skal sidde udenfor og drikke mig ned. Gerne sammen med finnerne, jeg har ALDRIG mødt et folkefærd der kan drikke så meget igennem!

Da vi var i Riga sidst kom vi forbi en udendørs bar hvor der lå en besvimet finne i indgangen til baren, jeg spurgte så efter den traditionelle udveksling af "SUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOMIIIIIIIIIIIII KIPPIS!!!" (Finland skål!) om han der lå besvimet af druk var okay? Svaret kom prompte fra den ene finne der talte mere end to gloser engelsk. "Yeah he is okay he is just passed out". Det siger vist alt.

At se en finne under ishockeyVM uden en øl i hånden er som at gå igennem Gellerup/Vollsmose eller Ishøj uden at møde en "Herboende-udlænding"/person-med-anden-etnicitet-end-dansk" Det sker bare ikke!

Når jeg nu skrev at vi skulle sidde udenfor, så er det fordi vi som regel glemmer at gå ind og se kampen, fordi vi har drukket os fra sans og samling inden vi den starter, og må man ikke drikke i hallerne......så festen er altså udenfor hallen med en 400 kronersbillet i baglommen, oh well.

Det kan være jeg slæber en bærbar med så i kan få en liverapport dernede fra, hvis der er stemning for det.

Hva er det SFO/LEO/STEEN AA i vil gerne lige se et nærbillede af en isrydderchick? Jamen så skidt da.10 kommentarer:

Eric sagde ...

God idé med den bærbare. Så kan du skrive en fortsættelse af Pukbøgerne "Puk på glatis i Tyskland" eller noget i den dur.

Leoparddrengen sagde ...

Jeg vil ihvertfald hellere høre om udenfor end indenfor - det der ishalløj har aldrig rigtigt sagt mig noget.

Jeg mener iøvrigt jeg har set adskillige finner uden øl i hånden - så plejer de at have vodka istedet for - men måske de skruer ned under VM?

(Husk at tage nogle (Rhin)sten med hjem!)

Det Forkromede Overblik sagde ...

SFO? Er det en slåfejl? Men chick ok! God tur og drik ansvarligt!

Steen AA sagde ...

Orla rait, nice isbryder. Er i øvrigt også stor fan af ishockey live, men hvorfor dylan skal det være så koldt på tilskuerpladserne?

Hav' en great tur!

Lupo sagde ...

Du skal da afsted fredag, morfar. Til verdens største havnefest i Hamborg! Ses vi?

*w* *W* !

Bloggalicious sagde ...

Du må hellere tjekke de der finner for knive, inden de for alvor går igang...
(Lyder som en voldsom sund tur - du må hellere tage et glas vitaminer med, hmmm)

Uden Relevans sagde ...

Eric: Sidst var jeg jo i karambolage med den lettiske mafia.

Leo: vodka drikker de også, men kun en flaske før hver kamp.

DFO: ja typo!

SAA: grazie

Lupo: naj først på lørdag d 8.

Blogga: Sidst fik jeg kropsvisiteret et finsk hunkøn, ingen knive! jeg har faktisk et billede hvor jeg i bedste Arne And stil kaster mig ind i et par finner med kampråbet ORLOV!
Wanna see?

Leoparddrengen sagde ...

Okay, så prøver de tydligvis at holde sig nogenlunde ædru til kampene, hvis de kun drikker én flaske vodka.

Staves det iøvrigt ikke bedle?

Bloggalicious sagde ...

Ja tak - 'vi er mange, der gerne vil se det' - ha ha :-)

Anonym sagde ...

Finland er awesome, det ved alle da.

Tilføj en kommentar