google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En modepolitimand taler ud, samt mere vrøvl – Uden Relevans

30. maj 2010

En modepolitimand taler ud, samt mere vrøvl

Det er egentlig spøjst, her i nat fandt jeg inspirationen til et helt fantastisk internetweblogindlæg, her til morgen er det forsvundet, som dug for solen, som regeringens flertal, som DFs opbakning, som en tegnebog i en åben taske på et loppemarked i Bergamo.

I stedet vil jeg hengive mig til den danske nationalsport, at brokke sig.

Jeg ved godt at det danske sommervejr sucks donkeyballs for nu at sige det lige ud, dog er der STADIG ingen undskyldning for at have cowboybukser på inden under kjolen!

Jeg gentager signalet til de svagtopfattende læsere, Enten cowboybukser, eller kjole IKKE begge dele. Jeg er sikker på at Kia fra Fierce og fattig er enig med mig her. Det vidner om ubeslutsomhed, dårlig dømmekraft samt manglende kritisk sans for egen påklædning.

In other news: I går da jeg var heftigt involveret i en flytning, hvor vi skulle til at pakke lastbilen råbte jeg af min ven "Vandrer Med Småsur Kone" "Er der en speditør til stede!" Hvorefter han svarer, "jeg er sgu da ikke speditør mere, jeg har rykket afdeling." Et for mig ukendt fruentimmer der også var med indskyder så, "Ja jeg kan vel ikke bruges, jeg er jo kun læge!" Ak ja man skulle helt sikkert have været der.

Nyd søndagen det bliver crapvejr de næste dage.

PS Husk at klikke jer forbi den anden blog

8 kommentarer:

Kia sagde ...

TOTAL NO-GO! Ligesom leggings uden noget over numsen! Fy!

Ninapb sagde ...

Ha ha ha, læge... Eller shit, ikk? :-s

Uden Relevans sagde ...

Kia: Jamen jeg kan godt lide at i viser numser! :o)

Ninapb: Læge Smæge vi manglede en speditør! :D

spunky sagde ...

Ja moden er dælme mærkelig til tide.. men jeg er helt på din side ... enten eller!

fasterfis sagde ...

kjoler er nu bedst kun med strømpeBUKSER. Selv om jeg mindes at jeg dengang i 90'erne gjorde ret meget i underkjoler uden på en slags hånderværkerbuks. Ja det var da nydeligt. Troede jeg.

Uden Relevans sagde ...

Spunky: Tak :)

FF: Det var også en anden tid dengang ;)

Etstykkemedlis sagde ...

hmm jeg sys kjoler er allerbedst med bare ben... strømper er kun noget der skal på hvis det VIRKELIG er koldt, eller vådt.

Og ja, søde små piger vil i ikke nok forsøge at huske at tage tøj på? Vi andre kommer jo heller ik rendende kun i undertøj og strømper (her at sidestille med gennemsigtige leggins og de der undertrøjer)

Men jeg mindes en uheldig teenagetrend med pelsbenvarmere.. og det var vel egentlig meget MEGET grimmere...

Uden Relevans sagde ...

Kjoler er pænest med bare ben som du siger :)

Tilføj en kommentar