google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Kan du stave til demokrati Troels? – Uden Relevans

3. maj 2010

Kan du stave til demokrati Troels?


Skilt ad ved fødslen? Det tror jeg nok.

Skatteministeren (Sebastian Dorset klonen) Troels Lund Poulsen advarer erhvervslivet imod at deltage i den demokratiske proces ved at stille op til politiske partiers landsmøder og fortælle at for dem gør det ingen forskel, hvem der er i regering.

Novozymes direktør får på puklen fordi han holdt en tale ved SFs landsmøde, hvis vi nu tænker os at de konservastive havde holdt landsmøde og direktøren havde holdt tale der, mon så Hr Poulsen var blevet så arrig?

I shall beg to differ! Sandheden er nok henad hvad Troels Myldrebæ sagde i morges på Fox News DK (Tv2 News) at regeringen og Troels P er bange for at miste magten i en sådan grad, at de griber enhver lejlighed til at sige som i folkeskolen, "vi er bedre end jer æv bæv!" uden egentlig at have noget at have det i.

Som Troels Poulsen han sagde. "Vi kan jo risikere at få SF i regering i Danmark!" . No shit Sherlock? Det kaldes demokrati, flertallet bestemmer, medmindre Naser Khader (udtales Nasa-Kada) igen hiver en sort kanin op ad hatten a la Ny Arrogance, der ganske sikkert kostede Socialkammeraterne sejren ved sidste valg. Nasa-Kada valgte for nyligt at bekende kulør og melde sig ind i de konservastive og dermed bringe sig selv totalt uden for enhver indflydelse på noget, den mand kan da skyde sig selv i foden så mange gange at jeg kun kan betvivle hans situationsfornemmelse og intelligens.

End of rant

6 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Hørt! Jeg har helt og aldeles opgivet at forstå NK og TLP.

Anonym sagde ...

Lis:

de-mo-kra-ti...

Og Danmark er desværre endnu et eksempel på hvordan man samler en masse tåber, giver dem magten, og lader dem og deres venner bestemme hvem der sidder hvor.

Dansk politik minder sørgeligt meget om forholdene ikke i folkeskolen, men på en børnehaves legeplads, folkeskoleelever har dog en vis fornemmelse for både etik og moral

Kath sagde ...

Hep!

Ibs sagde ...

Men svarede den (formodentlig) forsmåede Mr. Dorset på din tweet?

susling sagde ...

I like, Moffe! Jeg slår mig stadig for panden og kæft,hvor får man ondt i hovedet af hele tiden at hamre hovedet i hånden.

Uden Relevans sagde ...

nemlig!

Tilføj en kommentar