google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); I anledning af dagen. – Uden Relevans

8. mar. 2010

I anledning af dagen.

I dag er en fantastisk stor dag, alle ved eller BØR vide hvad det er for en dag i dag, for nogen betyder den rigtigt meget, andre har blot et skuldertræk til overs for den.

Jeg har personligt glædet mig længe til dagen oprandt, lad mig sige det sådan jeg er langt fra blevet skuffet. Det har lidt været som når folk skal giftes.

Mange tanker farer igennem ens hovede "Lever det nu op til hypet? Bliver det her fantastisk stort? Jeg kan tale for mig selv her når jeg siger at JA det blev EFFING stort!

Så skynd jer ud og køb Burzums nye album: Belus. Varg Vikernes er tilbage! ondere end nogensinde før.

Jeg har smidt lidt til husarerne (Morgan Layne) og så et link til sangen "Død"


Sæt igang!

9 kommentarer:

Sur På Natur sagde ...

ha! gæt hvem der har limited edition hvid vinyl...? mig..

Uden Relevans sagde ...

Det er vel løgn? Hører du Blackmetal?

Sur På Natur sagde ...

vel er det rigtigt. fik insider tip og haps! købt til net sum af 195,- i targetshoppen. De havde helt ekstraordinært fået 50 eksemplarer. Har så ikke fået den endnu, fordi den jo først blev udgivet i dag. Men altså.. hvid vinyl! hvor Dollars er det? Og nej, er ikke dedikeret blackmetal sataniker, men til husbehov..

Uden Relevans sagde ...

Alle er vel lidt blackmetaller til husbehov :o)

Malou Klidmoster sagde ...

Uh, der er nu ikke noget som duften af brændt stavkirke om morgenen. Og ja, alle er vil lidt blackmetaller til husbehov.

Ps. der er en pakke på vej......igen.

Anonym sagde ...

http://lumerkoz.edu It is a very good thing, http://rc8forum.com/members/Buy-Seroquel.aspx hungary http://soundcloud.com/arimidex counterparty http://riderx.info/members/Buy-Doxycycline.aspx roadsphone reportage http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-prilosec fell http://msdnbangladesh.net/members/Buy-Atarax/default.aspx squares

Steen AA sagde ...

Rmlg vldt!

Anonym sagde ...

Jeg hører meget metal, men black metal har jeg sgu aldrig forstået. Heller ikke Burzum...

Til gengæld er melodisk og dystert metal right up my alley, sådan som fx Insomnium her (yay for finsk metal!).

http://www.youtube.com/watch?v=K003TNG40P8

Nummeret er fra sidste års album 'Across The Dark'. Selvom det ikke er deres stærkeste plade, rykker sangen tænder ud på alt hvad der ca. nogensinde er skrevet.

Uden Relevans sagde ...

Kmoster Grazie Mille!

Steen AA. Ja det er cool ikk?

KF: Burzum er meget ambient resten af pladen altså. We like Insomnium!

Tilføj en kommentar