google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Blandede følelser – Uden Relevans

25. mar. 2010

Blandede følelser

Sådan kan man bedst beskrive den blender af følelser der tåger rundt inde i min hjerne nu, skiftende jubel WAHEY!! skiftende usikkerhed som i hvad nu hvis ?? OMG OMG OMG.

I dag blev jeg fyret.

Tre måneder med fuld løn! Wahey!

Jamen hvad så hvis jeg ikke finder noget andet jobnoget? aarghh.

Jamen jeg slipper for Psykopatisk Direktør!

Jo jo men hvad nu hvis jeg skal på dagpenge må sælge øsen, måske lejligheden?

Sådan kværner det rundt i den store emotionelle rutsjebane.

Jeg prøver at være stærk, lige nu er jeg bare chokeret, rundforvirret, lidt glad og bange.

32 kommentarer:

Milos Vendettas sagde ...

Fyret - schmyret! Fuck dem.

Nyd det og find noget andet.

Ibs sagde ...

Præcis! Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv, hep til Milos! Good for you og skråt op med dem - og alting ordner sig jo. Det ved man :)

flo's diner sagde ...

Det er da kosmisk retfærdighed lige dér. Det eneste, du kunne ærgre dig over, er, at du ikke fik lov at sige op selv og smide nøglerne til rendegraveren efter chefen.

Det er for det bedste. Bare vent og se.

Bloggalicious sagde ...

Ja, de havde måske også ondt i maven over at se dig gå og lide hver dag i et job, du ikke ville være i. Men der er da muligheder for at prøve noget nyt så - sælg dog bilen og rejs ud og se verden for real! Og ikke bare som stangstiv tsunami-brækkende turist ;-) Så kan du da prøve det, inden du evt. skal starte på den uddannelse, du har søgt ind i. Dit er liv er nu som en lukket østers - find noget at få den åbnet med, så er indholdet dit...

Uden Relevans sagde ...

:o) Gotta love dem læsere. Tak!

Rakel H. sagde ...

Mr. Måfling!

Det stinker sgu at få en fyreseddel, men... det viser sig faktisk ofte til at være noget af det bedste der kunne ske.

Jeg går stærkt ud fra du er fritstillet? Og det er ENDNU bedre. U know I speak from experience.

Kig jobbaser igennem (fortsat), og så sørg i øvrigt også for at slappe af og lave så absolut ingenting. Lise for sjælen I tells ya.

Og vupti!.. pludselig har du et nyt job. Og hvis ikke - så går det sgu også alligevel. Selv uden du behøver sælge hverken bil el. lejlighed.

O'Rakel har talt!.. ;)

Randi Rehmeier sagde ...

Uh! Jeg er enig med Flo, det er kun det næstbedste, der kunne ske i dit liv - hvor det bedste havde været at lave en hysterisk 'jeg-siger-OP'-scene.

Du havde et lortejob, du ikke var glad for. Tro mig, man kan altid finde et lortejob, man ikke er glad for. Måske bliver det så en ny slags lort, end man tidligere har prøvet, men ikke desto mindre. Den største forandring er derfor, at du nu er fri til at give dig i kast med noget, du rent faktisk gider, ik'ogs'?

Det er da POSITIVT. Alt ordner sig. Jeg synes, du skal fejre dagen i dag!

Uden Relevans sagde ...

Tak Rakel og Randi, i formår at sætte tingene i et andet perspektiv.

Ja jeg er fritstillet :o)

Rakel H. sagde ...

Så ikke noget med at sove til langt op af formiddagen... (OK! engang imellem må man godt).

Du skriver bare, hvis du mangler forslag til projekter, man kan få tiden til at gå med. Altså sådan nogle hygge-nogle :)

Steen AA sagde ...

Tag luft ind et par dage, og så begynder fremtiden. Det skal nok blive godt!

Anonym sagde ...

Du finder helt sikkert et job der bedre end det, du nu har forladt.

Brownie sagde ...

Fååårk Mouf.. sikke noget shit... men en ener som dig skal sq nok klare den.. er helt sikker på'ed.. ;)

Lupo sagde ...

Næsten alt det, de andre siger. Og så lige et virtuelt påskeæg. *wink*

kyllyan sagde ...

Yay, morfar, I knew you were hanging on in there ! Taenk paa al den energi du nu kan bruge paa noget godt. Tag din tid, find ud af hvad du skal og husk at fejre du er fri for roevhullerne nu !

Sifka sagde ...

Alt er godt, alt bli'r godt. Sådan er det bare.

KirstenK sagde ...

Argh, når en dør bliver lukket åber der sig tre nye...

Leoparddrengen sagde ...

Til lykke / det var trist!

Jeg håber så ikke du har noget imod, at jeg afslører hvem du er; det er lissom til at regne ud udfra de foreliggende oplysninger:

Du er Kent Nielsen!!

Dana Watsham sagde ...

Jamenforhelved, Moffe - du er ung, du har ingen børn eller andre forpligtelser, nu har du tre måneder hvor du kan finde en anden rendegraver - eller som andre siger, find dog for helved en gummiged i stedet for!
Ud og vift med ørerne. Søg et periodejob udenlands (det ser osse sejt ud på CVet). Pløj jobbaser (det kan man gøre på fifaneseren samtidig med at yndlingsmusikken kværner i baggrunden).

Det er en ny start, ven. Som du har fået forærende som tak for at holde ChikaneChef ud ... på med diverse. Det blir godt :o)

Marie sagde ...

Gid jeg også kunne finde på noget klogt og smart at skrive. Og helst noget alle de andre ikke allerede har sagt. Allerhelst noget som fik dig til at føle at jeg var din bedste ven.

....

Men det kunne jeg ikke, for Pessimista her har bare lyst til at skrige: "Aaaaaargh, og så i disse Inger Støjberg-tider" (men det er også bare fordi de truer med fyringsrunder på mit arbejde..og jeg er skrækslagen)

Men ved du hvad? Overbevist om de andre har ret. Skal nok gå, du. Endda vædde med det kommer til at gå endnu bedre end du troede det kunne gå!! Se hvor optimistisk jeg er nu. Jeg tror på det. Tror på DIG. Kom så, vis hvad du kan, Morfar......STRIP! Ved ikke, jeg er træt.

(gør det!!)

fasterfis sagde ...

wuhu frihed!
Jeg har jo læst med et stykke tid længere end jeg egentligt selv vil indrømme, fordi jeg synes du virker som sejheden selv! Du skal sgu nok klarerden!
Søg ind på den der uddannelse med det vuns, det fedeste i hele verden er at lære nyt!

Går jo selv ledig.. eller som det jo moderne hedder "in between jobs", og har gjort det siden jeg blev uddannet i sommers, men jeg tror nu stadig der venter et lækkert job til os lige om hjørnet!
JÆS SIR!
Og farvel psychoboss!
Go go go!

Maya sagde ...

Juhu! Tillykke! Det må man godt sige, ikke? Er det passende? Jeg synes det virker mest rigtigt.

Anna sagde ...

Arjmen det er da for fedt! Tillykke; du har nu den ultimative frihed til at gøre ved dit liv hvad du altid har drømt om.

Husk at der ALTID er brug for en rask dreng! :)

(om ikke andet kan du blive skraldemand, de tjener faktisk også penge ;) )

Uden Relevans sagde ...

I er simpelthen så søde allesammen :o).

susling sagde ...

Moffe, du er ikke alene. I går var der også fyringsrunde på min mands arbejde. Tjop, tjop og good bye Ruth. Det er sgu næsten lissom at være tilbage i 1980'erne igen. Og den gang var jeg ung og sprød og havde det skægt - ingen penge, men skægt alligevel.

Vi fejrede hans fyreseddel med at se Heaven 17 i Amager Bio. Absolut en super oplevelse og noget der lige satte det hele i relief. Så'n føles det i hverfald, når man står og skråler med på gamle firsersvingere. Vi klarede det dengang og vi klarer det også nu! Penge er kun papir! Husk det.

Moderligt knus herfra.

Anonym sagde ...

Det er ækelt at være rundforvirret, men mon ikke du får verden til at spinne lidt langsommere med tiden?

God jagt, Mofling!

Krams der ...

spunky sagde ...

Som du selv sagde til mig i sin tid....

"Det skal nok gå" og jo du fik ret... det gik, selv om vejen til 'ret' var belagt med rustne virusbefængte barberblade....

så det skal nok også gå med dig, det er jeg slet ikke i tvivl om....

LilleQ sagde ...

Pøj pøj med de nye muligheder du nu får tid til at kaste dig over...


om ikke andet, så bliv jyde ;-)

LilleQ

frøkenen sagde ...

3 måneder med løn minus psyko chef men plus forår = god deal hvis du spørger mig!

Livet er for kort til nederen arbejde! Tillykke - nu skal det nok blive godt :)

Uden Relevans sagde ...

yay!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Der kan man tale om verbalisering af sine ønsker og handling fra universet. Den store kreative kraft vil dig noget godt.

Men seriøst morf, når du afleverer nøgler og holder afskedsreception i skurvognen, så har du en gul og en grøn tale... De indeholder begge det samme, et resumé af dit blogbrok-over-job-og-uduelig-chef...

Uden Relevans sagde ...

Ja...

Junior sagde ...

Jeg har osse prøvet at blive fyret - det viste sig at være den bedste fååårking ting, der nogensinde er sket. Nogle gange skal man sgu have et los i nummeren for at komme videre. Bare vent og se - snart sidder du et nyt sted og er glad og lettet over ikke at sidde i den lorterendegraver. Det kræver bare lige lidt tilvænning og mod lige nu, når du skal se usikkerheden i øjnene. Det tror jeg sgu er meget sundt. Så kan man jo passende lige tænke over, hvad det EGENTLIG er, man gerne vil... :)

Tilføj en kommentar