google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Et forslag til Kapster – Uden Relevans

5. mar. 2010

Et forslag til Kapster

Alle mennesker i universets yndlingsblogger, du den evigt adorable, evigt single Kapster, jeg tror jeg har fundet løsningen på din udfordring med det modsatte køn.

Den kom til mig i et elektronisk brev fra min kollega Joakim, der med usædvanlig selvironi konstaterede at dette nok var det rette for ham.Det er sgu da smart! Ingen sure miner, altid en blød krop at ligge i ske med! Hva siger du te´ed?

På min egen personlige østfront har det været en hård uge, jeg har seriøst overvejet at gå ind på direktørens kontor, smide mine nøgler til rendegraveren og fortælle ham lige nøjagtigt hvad jeg mener om ham og hans metoder.

Der er dog et par ting der holder mig tilbage, mine gode kollegaer samt den udmærkede hyre jeg får for at grave.

Som jeg skrev tidligere på året, hvilket alle enten

A: overså
eller B: ignorerede

har jeg søgt ind på en videregående uddannelse, til maj får jeg svar og så bliver det spændende at se om jeg har nsser til at sige op til den tid, eller hvad der sker med det...

4 kommentarer:

flo's diner sagde ...

Man skal ikke blive i et job, der giver en lyst til at smide nøgler efter chefen!

Og bonus: hvis du siger op, kan det måske være, du får lyst til at afsløre lidt mere om dig selv - f.eks. hvilken uddannelse, det er?

Randi Rehmeier sagde ...

Jeg synes, du skal sige op. Nu tør jorden snart op, og så er det jo ingen sag at grave et hul. Du skal have mere udfordring end dét. Find et nyt og sværere sted at grave!

rené sagde ...

Dynamit.. og både arbejde OG læse - det er da sagen.. eller.. vent.. nej..

Kasper sagde ...

Kapster synes godt om dette.

Tilføj en kommentar