google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Den Røde Baron update – Uden Relevans

16. mar. 2010

Den Røde Baron update

Igen med alvor i min salte røst.

I husker det sikkert, jeg var oppe og støde på de høje nagler, DRB var bleven single og nu skulle der slås til søren, jeg lovede højt og helligt at stå ham bi i denne nødens stund.

De første forsøg på at slæbe ham steder med hen, blev afvist med forskellige praktiske argumenter og bevares der skal jo være plads til den slags når singleheden rammer en som en forhammer.

Nu er der gået lidt tid, og de argumenter holder ikke længere vand, men hvem er vi til at bestemme om han er klar til at føjte eller ej? Vi bliver stadig afvist når vi prøver, det er som en såret hulebjørn der er trængt op i et hjørne og her står vi velmenende dyrelæger klar med penicillin og gazebind, men det fatter den ikke.

Højdepunktet eller lavdepunktet kom så i går da jeg fik en sviner af DRB per elektronisk brev inde på Fjæsbågen fordi jeg nu er blevet ven med hans siden syv år ekskæreste, det faldt ham for brystet - slet ikke rationelt at hidse sig op over når man er up Shits Creek no paddle med sin nuværende eks.

Så nu tror jeg bare at jeg vil backe off og lade bjerget komme til Muhammed.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er ikke let at stå der med penicilin og gazebind for at hjælpe, når det der er brug for er amerikansk olie og et par krykker eller et lavement og en kørestol eller open heat surgery og et disneyplaster eller hvad behovet nu er, så kan man som ven godt føler sig lidt udsat.

Taktikken med at vente er god og du må nok regne med blive udsat for lidt forskelligt som skydeskive pt... Stå fast og sig fra når det er nødvendigt og lad resten prelle af. Er sikker på en Moffes skuldre er brede nok.

rené sagde ...

Der er sgu heller ikke så meget andet at gøre.. Jo mere man presser på, jo værre går det somme tider.
Hvis han dog stadig om 2 år kommer med samme smøre, så er det bare at fange ham offguard og stoppe ham i et par håndjern og slæbe ham på rulleskøjter gennem byen..

Uden Relevans sagde ...

Ja der bliver holdt lav profil herfra i et halvt års tid, så må vi se hvordan det står til.

Anonym sagde ...

Det handler sgu da ikke om at stå standby ... Det handler om at kunne være dér, hvor han er ...

Den røde baron er ikke parat til "at se verden" ... Hvorfor have så forbasket travlt med "alverdens remedier" for at få ham til at glemme ... Komme videre? Når det han (måske) har brug for, blot er ... du er der ... til snakke ... til hvad han nu har brug for, på det givne tidspunkt ...

Giv ham tid til at finde ro til at være i sorgen ... Vær der for ham ... Uanset hvor urimelig, du synes ham er ...

Han skal ikke "videre" ... han skal favnes og holdes af ...

Marie sagde ...

Altså helt enig med BrainOnFire.

Bare lige det jeg ville sige.

Hej.

Steen AA sagde ...

@BrianOnFire: Hørt!

Sortstue sagde ...

Her hjælper det ikke at lave vort køns glansnummer: Go fix.
Morfar på bagsædet, hvor en god ven hører til.

Tilføj en kommentar