google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); 1400 indlæg Uden Relevans – Uden Relevans

14. mar. 2010

1400 indlæg Uden Relevans

Jeg har sagt det før, bjæffet som en vagthund, der hører Tysken luske i græsset ved Dybbøl i 1864 nu siger jeg det igen. Det gør jeg mest fordi det ikke kan gentages nok gange.

ALT hvad du tåger rundt og gør INDE på internettet bliver logget, arkiveret og ført til protokol.

Alle dine internetweblogposter og kommentarer, din datingprofil, din skattebillet, hvad du søger på og hvor det tager dig hen.

Har du nogensinde brugt Googles chatfunktion? Næste gang du gør det så læg mærke til at reklamerne i højre side skifter alt efter hvad i taler om! Hvis du skriver "jeg vil gerne flyve til Berlin", og i holder snakken i den bane, så skifter reklamerne til reklamer for fly, Berlin og tysk kultur!

På Facebook er der den der reklame ude til højre "Deltag i vor quiz hvis du er (og her kommer DIN alder) år." Er du medlem af Liverpool FC Fanclub, jamen så kommer der reklamer for Liverpool spilletøj og billetter.

Betaler du noget i en butik kan du se det på din netbank maks fire timer efter, jamen tænk dog hvor meget overvågning du kan foretage dig med det på den partner du tror er utro ved at logge ind på deres netbank.

Det sidste nye er en mobil telefon der via GPS overvåger hvor du er, det stopper ikke her, den kan også fortælle om du vasker gulv, tørrer støv af eller hvad du laver! Den kan SKELNE og rapportere dine mindste bevægelser til din arbejdsgiver bare den sidder i dit bælte.

DF vil have at alle skal aflevere DNA til et centralt register, så vi kan få opklaret alle forbrydelser (tror de naivt). Dette register findes allerede! Politier må ikke tilgå det, MEN det findes for de sidste 20 år har hospitalerne taget en blodprøve af alle nyfødte babyer, en blodprøve der bruges til forskning, som sagtens også kunne indgå i et centralt DNAregister.

Så lad være med at tro at vi ikke har muligheden for et overvågningssamfund og husk at du har et strafansvar for hvad du skriver inde på internettet.

Jeg er dybt overrasket over at de såkaldte "liberale partier" ikke forsøger at sætte en stopper for denne overvågning af individet.PS Jeg sagde jo det var Uden Relevans

9 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Mor! - en logger!

spunky sagde ...

ja en internet-logger!

Lene sagde ...

Det lyder som om du gerne ville have nogen (DF) til at forhindre det, du kalder overvågning og som vi andre har gavn af i forbindelse med efterforskninger - hvor politiet spørger domstolene om lov, inden de bruger de moderne muligheder.
Liberal, Moffe?
Jeg er...

Leoparddrengen sagde ...

@Lene

Så er det jo heldigt, at politiet altid husker at spørge. Og at de har fuldt styr på deres arkiver.

For hvis man bare er uskyldig, sker der jo ikke noget, vel? Det er heldigvis aldrig set at politiet har så meget som efterforsket noget, hvor folk var uskyldige. (Giv mig seks linier skrevet af den mest ærværdige mand, og i dem skal jeg finde en undskyldning for at hænge ham. Cardinal-Duc Armand Jean du Plessis de Richelieu)

Uden Relevans sagde ...

Jeg er ikke liberal jeg undrer mig bare over at partier der hylder individets frihed ikke griber ind og for al den overvågning vi er udsat for, men tværtimod vil have kameraer i skolegårdene, i busserne, på gaderne, ved bankerne osv osv osv.

Jens Peter sagde ...

Det med, at hvis man bruger Google eller Facebook, og der så kommer reklamer der er rettet mod brugerne ud fra deres preferencer, det er jo en helt naturlig ting.
Problemet er bare, at folk tror, at Google/Facebook/whatever bare er nogle flinke folk der stiller en service gratis tilrådighed uden at skulle have noget igen! Men naturligvis skal de jo tjene penge, eller gjorde de det jo ikke.

At din internetudbyder så måske skal til at logge alt hvad du gør og hvis de opdager at du gøre noget som ikke er ok i deres optik - f.eks. downloade den nyeste Britney Spears single, ja så skal de straffe dig, for selv at slippe for en straf og de skal have muligheden for at lukke din internet forbindelse. Det er sgu ægte skræmmende at TDC nu skal til at være politimænd også!
( http://www.computerworld.dk/art/47228?page=2 )

Uden Relevans sagde ...

Det er en ubehagelig udvikling imod et kontrolsamfund.

Bloggalicious sagde ...

Jeg synes, at det er mere end uoverskueligt at oprette sig selv som ny 'forholdsvis' anonym blogger og forsøge at holde styr på, hvad der sker, når man trykker på diverse knapper om at følge nogen, og få andre til at følge en, og se hvornår de følger en, og afværge nogen fra at følge en - osv. osv. osv. Det er alligevel en større jungle end at oprette sig på FB, hvor man er lidt mere herre over tingene, fordi man kender folk - nogen selvfølgelig mere end andre. Bare det at kommentere på andre blogs efterlader en med 4 forskellige valg om identitet, hvor man så skal huske på, hvilken en man ønsker at benytte til formålet. Det er satme en hel ny verden af semi-paranoia og ditto-skizofreni :-)

Uden Relevans sagde ...

Yep, og uanset hvilken ID du bruger, efterlader du en IPadresse, der kan spores på 5 sekunder, så du kan indkredses geografiskt. Medmindre du bruger en Proxyserver, men lur mig om de sites ikke er overvåget.

Tilføj en kommentar