google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hvad vil du være når du bliver voksen? – Uden Relevans

10. mar. 2010

Hvad vil du være når du bliver voksen?

Kan du huske det? Havde du en drøm? Eller bare noget du gerne ville være? Endnu en "prinsesseaspirant" der voksede op til prinsesserollen, hvert år til fastelavn klædt ud med lyserødt tyl og papkrone? Lige indtil den dag du indså at dine forældre ikke var kongelige, du blev aldrig prinsesse og det hele var bare en tom illusion?

Faktisk kan jeg godt huske hvad jeg ville være da jeg var lille. Min drøm var at blive officer, sårn en der kommanderer rundt med hære i krig, ikke bare en fedtet løjtnant på Høvelte Kasernes øvelsesterræn kommanderende rekrutterne ned i "PMVgraven" næe nej en rigtig feltmarskal i spidsen for 200.000 mand ville jeg være.

I dag hvor jeg er noget større, ved jeg ikke hvad jeg vil, altså jeg har et job, havde engang en karriere, ville gerne have det igen egentlig - eller lave noget andet...jeg ved det ikke.

Måske er jeg aldrig rigtigt blevet voksen? Måske er det der det halter?

10 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Synes faktisk ikke jeg kan huske, jeg havde nogen fremtidsønsker dengang. Eller nu. Med den slags.

Men min ældste søn havde en god en, da han var omkring de seks: Han ville blive pølsemand!

Og sødt med Leia som del af din serie!

selected-scenes sagde ...

Bliv jurist. Så ansætter jeg dig strax.

Marie sagde ...

Stewardesse (det var så FØR jeg blev panisk angst for at flyve)...eller popsangerinde. Begge dele på én gang var toppen af smarthed i mine øjne, fordi man som sangerinde jo skulle flyve rundt i hele verden og så kunne man samtidig være sin egen stewardesse og selv bestemme hvilket outfit man ville have på.

Idag!? Nåhm...ved det ikke. Jeg er nok heller ikke rigtig voksen så.

Ibs sagde ...

Jeg har vist aldrig haft en rigtig drøm om at blive noget. Så jeg hustler mig bare igennem, og indtil videre går det fint. Gruer lidt for den der virkelige verden, som venter efter uni. Men den tid den...øh..glæde.

Uden Relevans sagde ...

Leo: en skøn drøm og tak!

SS: Okay jeg ringer om syv år :)

Marie: En popstarstewardesse ja hvorfor ikk?

Ibs: Ork der kan du gå i mange år endnu.

Anonym sagde ...

Jeg ville gerne være mormor! På en sær måde helt uden fødsler. Husker i hvert fald ikke at det stod mig særlig klart, at mormor ikke var sådan noget man 'bare' kunne blive.
Har på nuværende tidspunkt også liiiiidt lange udsigter. Må nok hellere satse på noget andet!

Zette sagde ...

Ville først være buschauffør på landet, for så kunne jeg bare køre rundt og høre popmusik hele dagen, som vores landlige chauffør gjorde. så ville jeg være folkeskolelærer, og nu vil jeg helst lave, hvad jeg laver, og det er ikke syngende lærerchauffør :-)

LS sagde ...

Da jeg var barn ville jeg bare være voksen i en helvedes hast. Nu drømmer jeg mest om at få lov til ikke at være så voksen.

wildskud sagde ...

Hvad jeg vil være?....
Hmmm....
Er det ikke nok bare at være?

Julie R. sagde ...

Oooooh, nu spurgte du jo selv, så her kommer hele smøren (jeg havde den fuldstændigt indstuderet just in case en velmenende voksen skulle komme til at spørge):

Forfatter-skuespiller-maler-journalist-arkitekt-langturschauffør-eller-bare-Jørgen-Clevin.

Og ud over det, så skal de være ordentlige ved dig på arbejdet. Ellers tæsker vi dem. (Ja, vi forfatter-maler-osv.-typer, vi er hårde i filten)

Tilføj en kommentar