google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Enhver mands mareridt – Uden Relevans

7. mar. 2010

Enhver mands mareridt

Ser i, jeg er kommet til at sige ja til sårn en invitation til "Danmarks største lagersalg" eller de kalder det et fashion outlet, men lad os nu kalde en "key account manager" for en "kørende sælger", en spade for Ole Dahl og et fashion outlet for et lagersalg, ingen grund til at finde på smarte betegnelser for noget så simpel som en række (af kvinder opsatte) vakkelvorne spånplader på malerbukke, bugnende med for småt tøj.

Så det er jo ligesom at være inviteret til bal hos Johnning Margrethe og hendes gule tænder, hva faen tager man(d) på i den situation?

Dilemmaet bliver ikke mindre af at jeg skal i Parken med Vuk og Fmlb senere, og som alle ved i krisesituationer skal man altid tænke "What would Fabio do?" så jeg møder op i bar overkrop med butterfly, stramme smokingbukser og hvide "ærmer". Sig hej når du genkender mig.For at i nu ikke skal tro at jeg er gået soft, og fordi der også skal være lidt til mine trofaste husarer, Steen AA, Kapster og Leo kommer der lige et billede af Vanessa Lane. Dette var det mest stuerene jeg kunne finde, prøv selv på Google billedsearch ;o).

10 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Takker, men er stadig i tvivl om Vanessa eller Fabio har de største bryster - det ødelægger oplevelsen lidt. Til gengæld træner de vist begge to lidt for meget i fitnesscenter - som vi vel så på platfodsdanske burde kalde "træningslokale".

Laura sagde ...

Scusa,men hva sker der for hoftepartiet?
(Er hun ikke liiiiige lovlig udhungret? Eller er det bare mig der er mere til mere feminine,bløde former.
Altså hvis jeg var en mand. Eller en kvinde,der var til kvinder)!
Hmmmm.

Maya sagde ...

Det ligner hun er blevet vredet rundt ligesom en karklud. Det er faktisk lidt uhyggeligt.

Leoparddrengen sagde ...

Nøj hvor er I kvinder kritiske i forhold til hinanden?!

Jeg kan da finde masser af fejl ved ham Fabio-drengen, men nævner dem ikke?! (Men han burde altså lære at binde en butterfly selv, istedet for det der pjat med en præ-bundet.)

Anonym sagde ...

Ham der er da vist kun en lookalike Fabio... ikke fordi Fabio på nogen måde nærmer sig hvad jeg får våde trusser af.. både lookalike og the real Fabio er alt for waxet, alt for glatte og generelt alt for trimmede Kendukker for min smag..


Kan man ydmygest bede om noget lidt mere mand, med hår på brystet, senede underarme og sådan og knap så meget Kendukke?


Faktisk helst helt uden Kendukke likeness...så ville jeg blvie glad

LilleQ

Ibs sagde ...

Det er sgu da bare til krykhusarerne så! Man kommer da til skade, hvis man skal i nærkamp med dét der rær...

Uden Relevans sagde ...

Hahaha Ibs :D

Malou Klidmoster sagde ...

*pssst* Moffe - det der er jo ikke Fabio.

Lasse sagde ...

Jeg har aldrig set en blog før, hvor der regelmæssigt bliver postet billeder af pornostjerner! Thumbs up!

Uden Relevans sagde ...

Kmoster I know, der var dog ikk nogle bedler af ham i det rigtige outfit og ham der lignede lidt.

Lasse: Glad for at du kan lide frk Lane og frk Layne.

Tilføj en kommentar