google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Er der ingen der kan tænke selv? – Uden Relevans

1. mar. 2010

Er der ingen der kan tænke selv?

Endelig kom der reaktioner, det er godt at se at nogen tør mene noget, at de tør tænke selv. Det der egentlig "skræmmer" mig er hvor mange der mener at man skal tænke på sig selv.

Det vælger jeg at tolke sådan her. Man skal være god imod andre, dog skal man også beskytte sig selv, som en klog dame sagde. "Skal man gå og være ulykkelig selv for ikke at gøre en anden ked af det?" I kan kalde mig naiv, så meget i vil, jeg tror stadig basically (for nu at bruge et godt dansk ord) på det gode i alle andre mennesker.

Jeg er glad for jeres input, nogle af dem vil jeg formidle til Den Røde Baron, jeg er sikker på at han kan se fornuften i dem, når han kommer ud på den anden side.

Til sidst lige et eksempel på hvordan nogle mennesker ser Google som den store profet.

Det er tilladt at tænke selv! Du kan ikke google dig frem til hvilken køter du skal bande af når den vil luftes i regnvejr, du kan ikke google dig til hvilken hårfarve der passer til dig... fat det nu

(mintgrøn er ellers et godt bud).

6 kommentarer:

wildskud sagde ...

hvis man kan forlige sig med den tanke, at det at "tænke på sig selv" ikke nødvendigvis betyder "at være ligeglad med alle andre", kan det måske virke mindre skræmmende. En polarisering af disse to begreber er dømt til at føre til knuste hjerter og forsmåede sjæle.

Ibs sagde ...

Ganske enig. Og det ér vel sådan, de fleste er indrettet, nøh? Det går jeg da og forestiller mig. Og håber på.

selected-scenes sagde ...

Hvordan kan der være 700.000 hits på "hvilken uge er vi i"??

Ellers du - gode tanker til din ven.

Maincane sagde ...

At tænke på sig selv er da ikke nødvendigvis det samme som ond?

Jeg tror da bestemt ikke det har været en nem beslutning for din vens kæreste/kone, og hun har helt sikkert været led og ked af, at skulle træffe den beslutning.
Men hvis hun var blevet i forholdet af medlidenhedshensyn så bliver det da ikke et forhold man har lyst til at have, eller hvad?

Det handler vel ikke kun om, om man tænker på sig selv, det handler da også i høj grad om, at være ærlig overfor sig selv og (især) sin partner.

Being dumped is better than being pity-fucked!

Anonym sagde ...

Morfar.. du kan jo vende dit spørgsmål om..Hvor meget vil du ofre dig selv, for at en anden forbliver lykkelig? Og er det så en ægte lykke?

Hvor syg vil du lade dig selv blive, for at en anden ikke bliver såret?


Et brud er forfærdeligt... Men elsker man ikke sin partner længere, skal man ikke blive af medlidenhed, det ville bare gøre ting langt værre. Det ville være ødelæggende og enormt nedværdigende at blive af (misforstået)hensyn, for ikke såre, for at vente til den anden også er klar til brudet.


Vær en ven for Baronen. Hjælp og støt ham gennem sorgen og hjælp ham med at søge de muligheder han har for støtte... Du har overskudet, vær der for ham det du kan.

Uden Relevans sagde ...

Igen. Tak for jeres input.

Der funderes og spekuleres her i det Morfarske domicil pt.

Tilføj en kommentar