google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Kold tyrker – Uden Relevans

31. maj 2008

Kold tyrker


Husker du den dersens film fra 70erne?

"BULLIT!" skriger du hæst og glæder dig over at du kom først imens du selvtilfreds tygger på sugerøret i din pina colada.

Nej ikke lige den, jeg mener den der med junkierne fra Bahnhof Zoo, "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo" Eller noget i den stil genialt oversat til "Christiane F." Den film hvor ham den usympatiske med verdens grimmeste navn "Detlef" overbrækker hendes spejl med deres sidste Heo-deo.

Wiki-fanatikere og andre opslagsaber vil så hævde at filmen kom i 1981, bogen kom dog i 1979 så teknisk set er filmen fra 70erne.

Nåmmen den der films om junkier, jeg kan virkelig godt følge dem, efter godt 25 timer uden "Indernedded", 25 timer spildt med at tåge rundt i den danske natur, Lyngby Sø, alle mulige skove og andet naturbras.

Hvor har jeg savnet mit indernedded.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lyder absolut rædselsfuldt, om end jeg efterhånden drømmer temmelig heftigt om at komme lidt væk fra denne maskine. Bare mo tinutter - der er jo ingen grund til at overdrive.

Uden Relevans sagde ...

Ok du får ti minutter til at gå en tur og så er det tilbage foran maskinen igen! :o)

Anonym sagde ...

Jeg ved godt hvad det der natur er for noget. Det har jeg nemlig en gang set på Discovery. Der er sådan nogle træer og nogle løver og slanger og den slags. Det ser forfærdelig farligt ud.
Hvordan var det derude? Så du nogle bjørne og hajer? Kan du ikke skrive et blogindlæg om din tur?

Anonym sagde ...

Du og dine lige skulle tage en kold tyrker i forhold til sindssyge kriminelle filmlege og overvågning af mennesker, der ikke kan fordrage jeres aktiviteter!

Uden Relevans sagde ...

Holme:

Det er da derfor vi har Sir Richard Attenborough. Han er bedre til det.

Unknown sagde ...

don't diss nature u internæt junky Boi!

Anonym sagde ...

JEG HAR JO SAGT DU SKAL FÅ DIG EN MOBIL MED GPRS!

Så kan du surfe med Opera og læse din Gmail, all in the comfort of your own palm.

Anonym sagde ...

Og så fandt jeg den:

http://www.tveskov.com/blog/2008/05/worst-game-ever.htm

Anonym sagde ...

Naturen burde astfalteres. Godt du kom væk!

Uden Relevans sagde ...

hehehe i er så whacked!

Send en kommentar